Čaute.Mám taký problém. Priateľka začala dosť priberať do rizikových partií a mne sa to jednoducho prestalo páčiť. Sme spolu už 3 roky. Keď sa spolu milujeme stále viac si všímam jej tlustejší zadok aj brucho a vadí mi to.Ona sa snaží schudnúť, ale nejde jej to. Ja začínam rozmýšlať nad inými babami a pochybovať o tom či chcem s ňou ostať. Viem, že ona ma ľúbi aj ja ju, ale pochybujem či to takto vydržím. Bojím za budúcnosti že veľmi stlustie a uplne sa mi prestane pačiť.Viete poradiť???
Frajerka Pribera
Moja piateľka má opačný problém nechce papať má 45 kíl a ešte chce schudnť! Podľa mňa je chorá. Raz som nechtiac povedal, že sa mi páčia štíhle baby a ona schudla na anorexičku. Verte nie je to príjemne hladkať kosti. Prsia nemá žiadne. Ako jej mám pomôcť? Lebo to ma už v hlave.
aco neskocitek lekarovi,ked sa ona snazia nejdeto. co ked je pricina inde? vies moze byt aj tehotna. ved aj to sa stava, kramy ma normalne tak toani nepostrehne. boli aj take priapdy. ak ti nanej zalezi,skuste spolu zajst k lekarovi ten zisti pricinu. moze tomat z liekov,z nespravnejcinnostistitnej zlazy alebo problem moze byt kdekolvek inde. zvaz sici ti zatostoji,ak ano,pomoz jej, ak nie, nechaj ju. mozno to tak bude lepsie. lebo ziadnej babeneni prijemne pocuvat od cloveka ktoreho lubi ako zlevyzera a aka je tucna.aj ked to mysli dobre.
flisek : my vnimame vyzualne erotickost...nezalezi nam ake auto mate aky dom ste si vybudovali ci ste uspesna inteligetna ....nic z toho mi neprinesie orgazmus....
ako k tomu nemam co dodat..podla mna takyto chlapi nerozmyslaju rozumom,ale tym,co maju v nohaviciach..ako jasne,vyzor je dolezity,ale hadam sa nevyspis s nejakou,ktora neovlada gramatiku, nevie zaklady slusneho spravania sa, ma vulgarne reci,.........ved vies,chapes..ako podla mna aj inteligencia zohrava velmi dolezitu ulohu..a podla mna,ked niekto niekoho lubi,tak mu tie "myselinky"nevadia.. a keby ju skutocne lubil,tak by tu neriesil taketo somarinky..
ano,ja chcem schudnut,ale nie za priatela ani za nikoho ineho,ale za seba,hneva ma,ze sa nezmestim do mojich sexi dzinov a sexi cervenych letnych siat..moja postava priatelovi nevadi,ved bolo jasne,ze sa pocas 5rokov zmeni..
a keby mi zacal nieco vycitat, tak by som mu riadne vyhubovala a poslala ho kadelahsie..
a myslim si,ze pocas 3rokov ju uz super pozna..a ma ju rad..ked to s nou sotiahol az sem..a hadam mi nechcete povedat,ze jeho postava je stale rovnaka..ja by som mu odporucila,aby zacal od seba..urcite nie je nejaky faknovy namakany sportovec,po ktorom si zaslinta kazda z nas..
a ... chudost je choroba.. nevidite tie babenky / chude,az vychrtle / ako sa po nociach napchavaju v McDonalds a potom,po vysokokalorcikej veceri sa ponahlaju na zachod..to vsetko vyvracat..
to by ako bolo lepsie???
a mozno to ma to dievca v genoch a ona si nepomoze..nemoze za to,co zdedila..
koncim,lebo ma to rozculuje..
ked sa ti prestala pacit,bez za inou,ale co najrychlejsie,aby si jej nedaval zbytocne nadeje..ale ver mi,ze v zivote este budes lutovat!!!
presne thak.... a neboj aj ja svojej babenke radim nech nieco papa lebo sa mi zda ze malo je ...pritom urcite nepatri k najchudsim ... bulimickam alebo anorekt...ma vahu ktoru chce dosiahnut...ale urcite by som jej do toho nekafral ze ma tolko a tolko schud...a ked je to naopak asi poviem ked vidim ze je mozno tych kg viac...decentne jej to zanacim a pomozem ,...
Takže ja mám tiež skúsenosť s tým,že si myslím,že nejako priberám-je to tak 1-2 kg,ale môj priatel sa tomu teší,no ja nechápem prečo :).Ja osobne si myslím,že fyzická príťažlivosť je dôležitá,ale podstatnejšie je to,ako to medzi dvomi ľudmi klape,ako si rozumejú,takže ...Ale každý z nás je iný,takže aj naše požiadavky sú rozdielne.
TYPICKE___________________________________________ ____________________Pridal:
Registrovaný používateľ sunny sweetie
Dnes 17:54
helababa..ja mam 168cm a 59kg..ale chcem sa vratit k mojej idealnej vahe = 53kg..ako to mam dosiahnut???
Pridal:
Registrovaný používateľ sunny sweetie
Dnes 17:51
co ti sibe???kazda baba casom priberie..urcite ju rozmanzavas,nosis jej sladkosti,chodite na vecere..to ju chces nechat za taku blbost???si sa zblaznil..to cches radsej chodiacu vyzlu,ktora si vzdy,ked pojdete do restiky vypyta len nesytenu mineralku a max. zeleninovy tanier???co si..sa zobud..ak sa lubite,nemas co riesit..alebo ta totalne oblbli tieto vyzlate ku*vy???
neviem kery blbecek z tej kopy ludi co tu pisali tu spomenul bulimiu... sami si spravte nazor xalani... pochybujem ze spon jede z vas nato pomyslel..isto to tu napisala nejaka zenska co urcite nevyzera prave najchudsie a ani sa nesnazi s tym nieco spravit thak to tu miesa so svojim alibistickym feminizmom ...kua sa necuduj tham nepatri laska... ze pribrala...thak ok ved ked ju lubim neni problem...ide skor o to v akom veku je....ak jej ide cez 40 thak neni problem ved si ju doteraz klatil ked mala modelkovsku postavicku....no ked nema ani 20 alebo thakych 35 thak sa zenske aj muzi necudujte preco to vadi....nekcem sa skryvat za vacsinu muzof ale fakt je to blbe ak to thakto dopadne...nemyslim ked viem ze na sebe tvrdo maka aby to zmenila... to fakt super...no su aj thake co s tym nic nespravia... a to je horsie...a potom sa cuduj zenska ze ta podvedie... neviem ako u vas ale u mna v zaciatkoch dost ide o vyzor a az potom studujem charakter,,,charakter mi treba na dlhodoby vztah aby sa stal pevnym a thakym aky chceme obaja....no pri sexe mi nepride na um ze ma 4 doktoraty zachranila bezdomovca atd.takze fakt ide o ten vyzor a je tazke sa rozlucit s nicim co mi vyhovovalo...thak zenska necuduj sa ze pojde za inof ked proste prestanes byt atraktivna.to mas ako naopak ked si vezme zena prachaca z rozumu a on strati secko thak ta zlatokopka ide inam...a neni to svinstvo dami ze muzi by kvoli inej kosti nechali tu svoju...je vedecky dokazane ze sex, citenie muzov je rozdielne ako u zien..my vnimame vyzualne erotickost...nezalezi nam ake auto mate aky dom ste si vybudovali ci ste uspesna inteligetna ....nic z toho mi neprinesie orgazmus....a podla mna je te v sexe mimoriadne dolezity...a ak zacete so sexom thak sa stane asi thakym 40% lepidlom vztahu...takze to je dost ked tych 40% odfuci kvoli stratenej estetickosti a erotickosti.. ... ...
aj moja pôvodná váha bola max 54kg, ale mne to stači aj teraz taka aka som, môjmu priateľovi sa páčim stale aj ked som mala viac. Mám 30 rokov a telo už nespaluje ako kedysi. ak by som mala držať dietu kôly tomu či sa budem páčiť priateľovi poslala by som ho ...! Je dôležité sa dobré cítiť a byť sama sebou!Ja som sa opäť vrátila k intenzivnemu športu:) PS. zbavuje ma stresu, aj kg:)
Sunny tvoja váha je v pohode. Vidíš, najprv píšeš že mu šibe ked chce aby jeho frajerka schudla a potom hovoríš o tom ako by si chcela este schudnúť.
Jedným si zabila druhé
Baby nepreháňajte, ide o to aby sme mu poradili a nie kritizovali.