Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerka Pribera

Príspevok v téme: Frajerka Pribera
duro

Čaute.Mám taký problém. Priateľka začala dosť priberať do rizikových partií a mne sa to jednoducho prestalo páčiť. Sme spolu už 3 roky. Keď sa spolu milujeme stále viac si všímam jej tlustejší zadok aj brucho a vadí mi to.Ona sa snaží schudnúť, ale nejde jej to. Ja začínam rozmýšlať nad inými babami a pochybovať o tom či chcem s ňou ostať. Viem, že ona ma ľúbi aj ja ju, ale pochybujem či to takto vydržím. Bojím za budúcnosti že veľmi stlustie a uplne sa mi prestane pačiť.Viete poradiť???

flisek

sunny sweetie------- ako pisem...sex citenie muzov je ine ako u zien.....lutovat moja nic nebudem... ale ak to tak mam napisat...ja a sebe nemakam zbytozne 4x do tyzdna vo fitku aby som vyzeral ako vyzeral a v mojom mladom veku sa niekde do postele tahal s nejakof baculkof ...alebo naopak anorektickou...ked som muz a dokazem sa o seba postarat...preco by to nemala urobit zena ked je natom ako zena vyzera postaveny zaklad muzskeho rozmnoz.pudu....neide mi o to urazat tu niekoho,.. ale fakt kym som mlady a mam este ten nejaky metabulizmus...tak s tym nieco spravim,... a ak sportujes rucim ze sa to ukaze aj vo vsetkych smeroch v zivote... v dusevnom zdravy aj sexe...a veeeeela inych veci ti pojde lahsie....a ked je nejakej aj ked inteligetnej uspesnej zene jedno ako vyzera a posobi a okolie...thak sory som mlady chlap...a potrebujem nieco ine aby som vedel lepsie precitit(poviem precitit pretoze fakt beriem sex len ,opakujem len..nijak inac ako prejav lasky)..thak precit lasku so zenof ktora nevazi viac ako ja,.,..alebo ako tu pisal niekdo o nahmatavani kosti.....vy same zeny ste to priviedli s tym chudnutim anorx.atd.tam kde to je... nie muzi...ale matky vam to podvedome vstiepovali...diety chudnutie...atd...a ked sa prida xalan ked povie blbe .pacia sa mi stihle zeny, urcite nemysli nejaku vychrtlu anorekticku...a v nasich geograf.sirkach urcite mysli slovanku...teda nieco medzi....mlieko a krv...ako sa vravi...

elle

Nuž podla vás všetkých existujú iba bud anorektické ženy alebo tučné ženy. Hovorí vám niečo zlatý, krásny stred? Alebo toto nie je zaujímavé pre debatu?

sunnysweetie33

mne moj povedal,ze ma rad aj moje cici aj rici :) tak ma to potesilo,ale ja sama sa citim zle,preto chcem dat nejake to kilecko dole..

ale ta tvoja priatelka asi vazne bude potrebovat odbornu pomoc..

bruno1

Ja sa neurazím, ale bojím sa o ňu.Videli sme sa včera po mesiaci a bol som zhrozený. Priniesol som jej sladkosť a ona vraj nehce lebo je tam veľa čokolady a s vraj kalorickejšie. Z obedu zjedla 3 lyžičky. takže asi tam nie je niečo v poriadku. Som nahnevný sám na seba a aj na jej rodinu, lebo sú asi slepý. Mesiac som bol mimo a ona schudla hádam 10 kíl.

betka20

sunny swetie : jej nepomoze ked jej povies ze ti chybaju jej okruhla prsia ...ona to bude pocut ale za chvilu to pusti von ona ma v hlave iba jednu vetu.Tvoju. mne sa pacia sthle zeny.viem o com pisem.

nadia2312

bruno, vidis co si zapricinil? mali by ste vazit slova. moj priatel to vyriesil povedal ze jemu sa pacia take baby co jezaco chytit a az si pri potlapkanina zadku neublizi tak zerukou narazi na kost. trochu neromanticke ale aspon mi dal najavo ze nemusim schudnut na 40kg a ma ma aj tak rad

sunnysweetie33

bruno1..konecne jeden normalny chalan..ale z baby si si spravil chodiacu vyzlu..fuu..bude tazke ju presvedcit..vsetko okolo nas su chuducke herecky a modelky..ktore sa mohli stat jej vzorom..ja neviem,povedz jej,ze ti chybaju jej okruhle prsia,ktore si rad hladkal,ze ti chyba je okruhly zadocek,ktory si pytal pohladenie a pod.
xi,teda mna by to potesilo :)))

betka20

bruno1 potrebuje psychologicku podporu rodiny a tak. ak hovoris ze neje a chce este viac schudnut ide o anorexiu.len sa neuraz.

fabiola

Duro, to nie je láska. Keď miluješ, zbožňuješ každý kúsok partnerovho tela, samozrejme je iné keď sa zmení na nepoznanie, ... ale radím ti, radšej ju nechaj teraz ako potom, bude to menej bolieť.