Čaute.Mám taký problém. Priateľka začala dosť priberať do rizikových partií a mne sa to jednoducho prestalo páčiť. Sme spolu už 3 roky. Keď sa spolu milujeme stále viac si všímam jej tlustejší zadok aj brucho a vadí mi to.Ona sa snaží schudnúť, ale nejde jej to. Ja začínam rozmýšlať nad inými babami a pochybovať o tom či chcem s ňou ostať. Viem, že ona ma ľúbi aj ja ju, ale pochybujem či to takto vydržím. Bojím za budúcnosti že veľmi stlustie a uplne sa mi prestane pačiť.Viete poradiť???
Frajerka Pribera
nie lahsie,ale TAZSIE!!!!
najdi mne nieco,staci mi poradit..dakedy som si postavu udrzala behom a brusakmi,dnes to uz ide lahsie,mozno preto,ze uz mam 22 :) nemas ICQ?
a inac ak uz ide o to chudnutie......mam skusenosti s cvicenim fitnes aj kulturistikof...a myslim si ze okolie to davava najavo ako vyzeram...myslim skor zeny =).....ale ja som mal opacny problem..ja som chcel pribrat...a myslim si ze je to tazsie ako schudnut...teda tazsie je urcite pribrat cisto na svaloch -.-a inac to je zase pribrat tuky zo stravy,,,a svaly idu tazko....a hlavne casom....no tuku sa da zbavit rychlejsie ako nabrat sval.hmoty... jedna jedina rada tym ktore chcu schudnut.....najprv...a hlavne najviac z toho co pre seba robite mali by ste venovat...behu---- najprv si spravis kondicku...a potom to pojde....pridaj L-carnitin v energ,napojoch ale skor sumivy.... a uvidis ako to pojde...thak 4-5x tyzdenne....po hodinke...100% vysledky...tiez neobmedzis stravu...len.-ju upravis...a to uz je lahko...ak by sa niekdo zaujimal najdem mu nieco...=)....a anorektickam...rada......(inac kulturisti maju opacnu chorobu.ked sa pozru do zrkadla vidia sa vzdy maly ...a aj ja to poznam...takze zbytocne vsukat do hlavy ze som stihly velky tucny...ako aky pripad)..takze anorekticky nechajme psychologom....
a inak,DURO,kde si?ty sa nam k tomu uz nevyjadris??????????????
flisek..ja som si myslela,ze tu propagujes anorexiu..vies,mne take baby vadia..su to chudatka..mam spoluziacku,ktora mala uplne super postavu..ale zmyslela si,ze je tlsta,pritom sme jej vsetci jej postavu zavideli..teraz ma asi 42kg,vsetky rifle z nej padaju, nema ziadne prsia a stale chodi po gastrologoch..ja som len tolko chcela ..
Konečne si to pochopila
pardon za chyby....niektore pismenka usli...a n-ko mi malokedy zareaguje...to mam z toho ze sa pri compe musim aj stravovat aby som neprisiel o tie skvele vase prispevky...=)
elle???
No konečne, HURÁ!!!!!
flisek..tak sme sa nepochopili..lebo slovo stihla je ine ako stihla :) ja som myslela anorekticky a ty taky zlaty stred,vsak?tak ok,zas zena sa nemoze tak spustit,aby bola jak prasatko..ok,suhlasim..