Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerka Pribera

Príspevok v téme: Frajerka Pribera
duro

Čaute.Mám taký problém. Priateľka začala dosť priberať do rizikových partií a mne sa to jednoducho prestalo páčiť. Sme spolu už 3 roky. Keď sa spolu milujeme stále viac si všímam jej tlustejší zadok aj brucho a vadí mi to.Ona sa snaží schudnúť, ale nejde jej to. Ja začínam rozmýšlať nad inými babami a pochybovať o tom či chcem s ňou ostať. Viem, že ona ma ľúbi aj ja ju, ale pochybujem či to takto vydržím. Bojím za budúcnosti že veľmi stlustie a uplne sa mi prestane pačiť.Viete poradiť???

tina

No moj zlaty ked si s nou len koli vzhladu a mas ju pre par kil deptat tak to sa s nou radsej rozid skor ako jej uplne znicis sebavedomie. Bude to lepsie prevas oboch

flisek

aby som niekoho nezasvateneho nevystrasil s tym L-carnitinom...nieje to nic extremne...nijake anabolikum ani steroid.je uplne neskodny...ako sumive magnezium vo vode...obsahuju ho energeticke napoje co najdete v obchodoch...no najlepsie si kupit normalnu tubu so sum.tabletkami... myslim ze aj v lekarni su...

flisek

moja zlata....vedecky dokazane je ze L-carnitin naozaj ako jeden z mnoha spalovacov lipidov funguje...nebol by natom zalozeny cely suplementacny priemysel... jedine z coho ty toto vyvodzujes je par stoviek trenerov ako vravis z rychlokurzov co si myslia ze skor pri jeho poziti uvolnujes H2O namiesto spaleneho tuku...no prave ze to nie je uplne cista H2O a tiez moc z toho tuku ide mocom.....preto treba brutalne zaplavovat organizmus vodou... a inac ja ked si vezmem co i len jednu sumivu s lit vody thak aj ked sedim tha uz sa potom ako prasa....a pritom mam thake nizke percento tuku ze by ma to dokazalo vyrysovat po troch dnoch uzivania na nejaku kultur.sutaz...a ak kces tvrdit ico ze ludia su iny...thak vysledky mas u trojbojarskeho klubu kstak-bardejov kde najlepsi trojbojar a kultur.. trener Marcel Matej na slovensku ani nespocitam kolkym ludom pomohol k medailam a titulom majstra sveta dava pred sutazou prave tento L-carnitin svojim sportovcom aby dosiahli co najnizsiu sutaz.vahu...a o 2 tyzdne su z objemnych ludi vychrtlici...L-carnitin beh,steper,bycikel...

duro

No som si precital celu tuto vasu diskusiu. Kazdi mate neaky nazor. S priatelkou si dame aspon mesiac pauzu. A potom sa uvidi co a ako. Ja nechcem aby kvoli mne nejedla a robila sa niekym kym nieje ak proste ma byt sirsia, tak nech taka bude a mozno bude taka ovela stastnejsia. Ale viem, ze ak by velmi pribrala a nemenilo sa to, tak by som bol nestastny a asi by som hladal ine moznosti

helaba

L-carnitin je obyčajna blbosť, je to vedecký dokázane! Keď tu radíš o chudnutí tak by si to malvedieť. Dúfam, že nie si jedným z tých lacných trénerov, čo si urobili rychlokurz.

flisek

icq...neuznavam....heh...ale nie...radsej mam skype.....ale theraz nemam cas...thak ak mas skype thak mozno este dnes....ak nie...napisem nieco univerzalne tu..