Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Frajerka Pribera

Príspevok v téme: Frajerka Pribera
duro

Čaute.Mám taký problém. Priateľka začala dosť priberať do rizikových partií a mne sa to jednoducho prestalo páčiť. Sme spolu už 3 roky. Keď sa spolu milujeme stále viac si všímam jej tlustejší zadok aj brucho a vadí mi to.Ona sa snaží schudnúť, ale nejde jej to. Ja začínam rozmýšlať nad inými babami a pochybovať o tom či chcem s ňou ostať. Viem, že ona ma ľúbi aj ja ju, ale pochybujem či to takto vydržím. Bojím za budúcnosti že veľmi stlustie a uplne sa mi prestane pačiť.Viete poradiť???

zrrzka

katty, a co ak sa stane, ze kvoli chorobe napr. stitnej zlaze zacne priberat? a moze robit cokolvek, neschudne, duro jej nebude v tom pomahat, radsej zvoli jednoduchsiu formu, najde si inu a chudsiu.. ten chlap ju nema rad, kvoli tomu aka je, ale kvoli tomu ako vyzera.. bohuzial, je to nezrely chlap..

katty19

No tak, Ďuri, nasmeruj správne energiu a namiesto debatovania o tom ako sa cítiš, skús partnerke pomocť. Ak nedokážeš poriešiť takúto ...., potom čo ďalšie, ďaleko ťažšie? Začni aj ty niečo pre seba robiť, povzbudzuj ju, motivuj, ale aj pochváľ!!! Si začal z čudného konca!

petickabb

Ty si typ!!si myslíš, že ked budes mat 50, že budeš sexi? tak to jej daj hned kopacky, aspon si najde niekoho normalneho.

zrrzka

prepac, duro, uprimne, ale ty tvoju priatelku nemas rad. mas rad to ako vyzera a to nie je laska, si dalsi vypocitavy chlap, ktory akonahle baba nie je pekna, ci chuda, ju radsej opusti a najde si krajsiu.

aja29

Ahoj Ďuro.Priateľku pošli čo najskôr ku gynekológovi.Ak stále priberá,môžu v tom byť hormóny.Viem o čom hovorím, bol to aj môj prípad.Ako mi lekár naordinoval lieky a hladina hormónov sa ustálila, kilá idú dolu.

helaba

Flisek, poslal si linka na reklamu kde samozrejme si chvalia L karnitín!!! Skús sa porozprávaň s odborníkom, lekárom a on ti povie ako to naozaj je....

pablo

este jedna dolezita vec: zeny dost priberaju z hak. moja zena po dlhorocnom uzivani vysadila hak a schudla 5-6 kíl. teraz je o dost krajsia a viac sexi.