dobry den, pred 3 dnami som si zlomil clenok, dali mi dlahu a cakam na sadru, ale zda sa mi ze je to cim dalej tym horsie, ked lezim na posteli tak sa to da ale ked sa postavim na barle tak citim nenrmaly tlak na zlomeny clenok, priam sa neda vydrzat... je to normalne ?! stalo sa uz nikomu nieco podobne ?
Strasne bolesti zlomeneho clenku...
Moze sa wobenzym uzivat v ktorom kolvek veku? moja mama vcera spadla a ma zlomenu ruku velmi ju to boli a ma nam strazit krpca a chcela by som jej skratka nejako pomoct :(
dakujem skusim si ho teda nasadit co to urobi dufam ze pomoze :)
Ja si myslím že áno Wobenzym tlmi opuchy a z mojej osobnej skusenosti aj bolest a rýchlejsie pomaha k uzdravenie, vyskusaj ublizit ti neublizi
Ahoj pomoze wobenzym aj pri podvrtnutom clenku? vcera som spadla z bicykla a dost to boli a je to aj opuchnute ale zlomene to nemam
Tak to potom urobila super ze si ho nasadila ja som si ho nasadila az ked bolo zle ale nastatie pomohol
Kamaratka si ho he nasadila a zabral jej aj ruka sa rychlejsie hoji :) a hlavne nema take bolesti
verim tomu ze keby si nasadim Wobenzym skor tak sa mi ten clenok ovela skor zahoji a hlavne by to bolo bez komplikacii
Ja mozem tiez wobenzym len odporucat, ja som si pri sporte zlomil clenok tak nestastne, ze mi ho museli operovat, ale teraz som uz ok. Wobenzym pomohol, velmi rychlo som sa dostal z komplikacii a rana mi vobec neopuchala.
kamoska si zlomila ruku na korculiach a doktor jej tiez poradil wobenzym pre rýchlejsie uzdravenie
áno ucinkuje velmi dobre a pri zlomeninach a urazoch extra rýchlo :)