Strasne bolesti zlomeneho clenku...

Lubos84

Dakujem vcera som sa bavil aj s chirurgom co by ma mal o 3 týždne operovat a hovoril mi ze si ho mam nasadit aj pred operaciou ze bude mat lepsi ucinok potom

anitka30

ked ze som vozila mamu po lekaroch pýtala som sa jedného na Wobenzym ci ho moze ci ho odporuca a a aj to kto ho uzivcat nesmie. Povedal ze Wobenyzm sa vo vseobecnosti znasa velmi dobre ale užívat by ho nemali ludia co su samozrejme alergický na enzými a hemofilici

Lubos84

A vieš mi povedat ci ten Wobenzym moze uzivat každý? lebo idem na operáciu kolena mal som uraz pri futbale a operacii sa nevyhnem tak by som chcel rekonvalescenciu o nieco urýchlit

anitka30

no evidentne si si to zle precitala ja som potrebovala aby sa jej tá kost rýchlejsie zrastla a na to je wobenzym super to ci ju to bude boliet po zlozeni sadry ta budem riesit potom.

anitka30

Potom mi to už bude na dve veci ked ja potrebujem aby sa jej ta kost rýchlo zrastla ked nebude mat sadru ruka bude už zrastena a mama može chodiť rehabilitovať. Ostaneme pri tom Wobenzyne ale aspon si ma pobavila :D :D :D

anitka30

a povies mi ako si tu ruku bude natierat ked ju má v sadre????trosku na hlavu nie. Kupila som jej wobenzym po porade s jej lekarom tak dufam ze bude rýchlo fit

Sandra5

Myslim že by sa jej nic nemalo stať keby ho zacne uzivat zatial som sa nikde nedocitala ze by ho niektori ludia anemali ale skus sa poradit s jej lekarom