dobry den, pred 3 dnami som si zlomil clenok, dali mi dlahu a cakam na sadru, ale zda sa mi ze je to cim dalej tym horsie, ked lezim na posteli tak sa to da ale ked sa postavim na barle tak citim nenrmaly tlak na zlomeny clenok, priam sa neda vydrzat... je to normalne ?! stalo sa uz nikomu nieco podobne ?
Strasne bolesti zlomeneho clenku...
tlmi aj bolest? myslela som, ze nepomaha len rychlejsiemu vstrebavaniu opuchu a takymto veciam. To znie fajn, lebo moj drahy ma teraz z futbalu problemy a stale sa kvoli bolesti dopuje ibalginom co mne osobne sa ozaj nepaci..
tak nebude to zo dna na den, ale za par tyzdnov si fit a ani nevies, ze si mal nejaky problem :)
o tej bolesti by som Ti veru vedel rozpravat. Je to na nevydrzanie. Mas s tym skusenosti? chcel by som vediet za aky cas by sa mi to mohlo dat do poriadku ked ho budem uzivat
ano mozes to brat aj na vyron. Skor sa Ti to da do poriadku, odpuchne to, zacne sa to rychlejsie hojit a hlavne nebudes musiet brat aj nejake ine lieky na bolest, pretoze wobenzym aj bolest tlmi
ja mam vyron na nohe, neviem ci som uz mantavy alebo co ale uz druhykrat tento rok. Prvýkrát to nebolo také hrozné, nenaháňal ma čas a mohol som v pokoji doma sedieť aby sa mi to zahojilo, ale teraz koniec roka a zaciatok noveho takze ma cas nahana a musim byt co najskor fit, myslis ze ho mozem brat aj na toto?
pri vsetkych moznych, my sme k nemu prisli, ked mala mala zlomenu ruku a bolesti, pomohol jej zmiernit opuch a rychlejsie sa jej to zahojilo :)
tento liek sa uziva pri akych problemoch?
skor sa ti zahoja rany a skor budes moct sa vratit do bezneho zivota ako predtym. Je to velka pomoc aspon teda ja to tak vnimam po tom vsetkom pri com mi wobenzym pomohol.
uz viem, uz ho beriem. Pytal som sa nan mojho lekara a ten mi povedal, ze s lepsou myslienkou som ani prist nemohol. Ze urcite bude dobre ked wobenzym zacnem brat este pred a potom aj po a ze skor sa aj zotavim aj opuchy by som nemusel mat nejake velke, tak som zvedavy po operacii ci mi pomoze
Ja som mal tiež problemy a Wobenzym mi mimoriadne pomohol nielen po operacii kolena, ale aj ked mi trhali tri zuby naraz. Rychlo som sa zo vsetkeho dostal. Mozem odporucit