Strasne bolesti zlomeneho clenku...

Tiborrrrr

ja som ho zacal brat 4 dni pred operaciou a teraz sice uz mam po operacii ale ho beriem stale pretoze s mojou imunitou je to stale nejake nijake.. Myslim ze par dni pred zakrokom ti wobenzym staci brat :) podstatne je brat ho po tom..

Franti799

neviete mi poradit, ci mozem brat wobenzym aj pred operaciou? idem na operaciu clenka, najprv to vyzeralo len ako neskodna zlomenina ale ze sa moze stat ze sa mi to dobre nezrasie.. zacal som uzivat wobenzym hned ako sa mi to udialo a teraz za dva mesiace ma caka zakrok tak dokedy ho brat? alebo ako?

Tiborrrrr

ja uz mam tiez po operacii ruky, zatial to vyzera vsetko fajn, ze by nemuseli nastat ziadne komplikacie, ale ze si musim davat este nejaky cas pozor, aby sa mi to nezapalilo, takze wobenzym musim brat este stale nech sa mi imunita dostane do normalu

Oto96

ja som Wobenzym bral pred a aj po operacii zubov museli mi vytrhnut naraz 5 zubov kvoli paradentoze a je to fajn zahojilo sa to cele ovela skor ako doktor cakal a hlavne to aj tlmilo bolest

Tiborrrr

Dakujem chcem si ho nasadit minule som mal komplikacie a spravil sa mi zapal svalu a dost to bolelo a dlhsie trvalo kým som z toho dostal a mohol sa vratit do prace