dobry den, pred 3 dnami som si zlomil clenok, dali mi dlahu a cakam na sadru, ale zda sa mi ze je to cim dalej tym horsie, ked lezim na posteli tak sa to da ale ked sa postavim na barle tak citim nenrmaly tlak na zlomeny clenok, priam sa neda vydrzat... je to normalne ?! stalo sa uz nikomu nieco podobne ?
Strasne bolesti zlomeneho clenku...
ja som ho zacal brat 4 dni pred operaciou a teraz sice uz mam po operacii ale ho beriem stale pretoze s mojou imunitou je to stale nejake nijake.. Myslim ze par dni pred zakrokom ti wobenzym staci brat :) podstatne je brat ho po tom..
neviete mi poradit, ci mozem brat wobenzym aj pred operaciou? idem na operaciu clenka, najprv to vyzeralo len ako neskodna zlomenina ale ze sa moze stat ze sa mi to dobre nezrasie.. zacal som uzivat wobenzym hned ako sa mi to udialo a teraz za dva mesiace ma caka zakrok tak dokedy ho brat? alebo ako?
ja uz mam tiez po operacii ruky, zatial to vyzera vsetko fajn, ze by nemuseli nastat ziadne komplikacie, ale ze si musim davat este nejaky cas pozor, aby sa mi to nezapalilo, takze wobenzym musim brat este stale nech sa mi imunita dostane do normalu
ja som Wobenzym bral pred a aj po operacii zubov museli mi vytrhnut naraz 5 zubov kvoli paradentoze a je to fajn zahojilo sa to cele ovela skor ako doktor cakal a hlavne to aj tlmilo bolest
Ja so myslim ze pomohol lebo sa mi lahsie rehabilituje a aj rehabilitacna povedala ze napredujem
A už máš po operácii pomohol ti Wobenzym?
Mna caka vo stvetok operacia dnes som si dal prvu dávku wobenzymu
Dakujem chcem si ho nasadit minule som mal komplikacie a spravil sa mi zapal svalu a dost to bolelo a dlhsie trvalo kým som z toho dostal a mohol sa vratit do prace
Povedal mi že stačí 3-4 dni pred operáciou 3x5 pastiliek
A ako dlho pred operáciou by sa mal uzivat? mam naplanovanu operaciu ruky a vyberu mi konecne sroby