Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
ahojte,
nortka, mne robili velmi hlboku konizaciu, co ta zaujima? Na prvy ster idem v marci, no dnes som bola u lekara, pretoze po menzese som stale spinila, takze prezrel ma, dal mi nejake lieky a potom pridem v marci
euri....dakujem za odpoved...ja som uz tiez po konizacii a histologia mi chvala bohu dopadla dobre..tiez mi bola robena kyretaz maternice.Takze vlastne teba kyretaz zachranila,lebo krcok bol ok a maternica nie...to som rada,ze si mi to napisala,nikdy by som si nemyslela,ze to moze byt aj takto,vzdy som si myslela,ze sa to vacsinou odvija od krcka...mna teraz caka prvy cytoster po konizacii a velmi sa bojim...pytala som sa ta aj na ostatne detaily,ale ak nechces nemusis odpovedat,ja som si len myslela,ze ked mame tu moznost si vymienat skusennosti cez forum,tak to nebude pre teba problem..ved na to tu je to forum,aby sme si radili a nie,ze ta niekto bude povazovat za mudru...ale aj tak ti dakujem velmi pekne...pekny den ti prajem...ahoj..
CITAM DOOKOLA TO SA MA PYTAS NA VSETKO OD A PO Z.NEMAM S TYM PROBLEM ALE NECHEM TU BYT ZA TU MUDRU.
Yasmin este. mala som dysplaziu taz.stupna CIN III
CAU YASMINE KONIZACIA BOLA V POHONE PO 3DNOH SOM BOLA DOMA MAM TO AJ S PLASTIKOU PLUS MI LEKAR UROBIL KYRET.A TEN MA ZACHRANIL.PRETOZE NA KRCKU BOLO VSETKO NEZHUBNE ALE NA MATERNICI SOM MALA ZHUBNY.ATO ROZHODLO.POCKAJ NA HYSTOLOGIU A UVIDIS.
ahoj Yasmine.mne nerobili hysterektomiju,ja mam zasebou konizaciu a caka ma cste jedna rekonizacia.Ja mam tazku dysplaziu.Ja som sa pytala EURI ci jej robili hlbkovu konizaciu.
nortka...ahoj...prosim ta mozes nam viac napisat,preco ti robili konizaciu,tiez si mala potvrdeny HPV virus?...a preco ti potom robili este histerektomiu??..prosim ta vysvetli nam to,a aj kolko po konizacii ti robili tu histerektomiu a hlavne ake to bolo,ci ti maternicu vyberali normalne cez brusnu stenu,alebo zo spodu..a este ma zaujima ako je to po histerektomii,myslim tym vsetko aj pohlavny zivot...prosim ta porad nam...dakujem...pa