Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
MNE ROBILI KONIZACIU V DECEMBRI A POTOM TO BOLELO ASI TAK AKO KED MAM MAT MENSTRUACIU.TAKZE NIC MOC TO NEBOLO ANI SOM PO TOM NEKRVACALA.VYSLEDKY SOM MALA PO 10 DNOCH A DOPADLI STRASNE ZLE TAKZE TERAZ MI MUSIA VYOPEROVAT MATERNICU.ALE VSETKYM VAM ZELAM ABY STE DOPADLI LEPSIE AKO JA.
ahoj Tina,ja mam jednu znamu co predava produkty z aloe.Ale je z Bratislavy.Mas zaujem?
ahoj gigi, konizácia prebieha v úplnej narkóze na operačnej sále.je to vlastne operácia.Ja som sa v pondelok vrátila z nemocnice ale neviem ako to máš ty, v akom štádiu. Ja som to ťahala už na CINIII,takže mne odrezali skoro celý krčok a spravili mi tam hneď aj plastiku z nejakého lekárskeho tkaniva.
Operácia prebiehala asi jednu hodinu a po operácii mi museli dať dve infúzky od bolesti, bola som napojená zo spodu na cievku, aby som mohla cikať, no nebolo to príjemné. Výsledky budú až o tri týždne, takže či budú v poriadku, tak to netuším, ja už len dúfam, lebo keby som mala podstúpiť zasa to isté, tak asi by som sa zbláznila.
Ahojte, som tyzden po konizacii. Zaujimalo by ma, ako dlho budem este "spinit" a ci je to normalne, resp. do kedy je to normalne? Dakujem za odpoved.