Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
ahoj januska.taketo skusenosti nemam .ja mam dceru ma 5 rockov a ja mam 30 rokov .konizaciu mu robili v roku 2006 v juni.a ty sa hlavne nicoho neboj.pokusajte sa o male a uvidis.ved ho mozes mat aj na cisarsky rez nie?vsetko bude dobre len sa netreba vzdavat.mne uz neodporucaju dietatko tak som stastna ze mam aspon ju.ale poznam zienky ktore su po konizacii a este nemaju deticky a planuju ich.drzim ti palce a prajem veeeela zdravia.
slniecko...ahoj,jaaj ako si ma potesila,ze to ruzove spinenie nie je nic hrozne (dufam)...ja mam 38 rokov a chvala bohu mam uz pomaly 20 rocneho syna,ale este jedno babo by som chcela,ak bude vsetko v poriadku...dakujem za povzbudive slova a drzim aj ja tebe prsteky....pa
ahoj fidka .problem v konizacii je ten ze lekar ktory ta operuje len odhadom odstrani zle bunky z krcka .niekedy na okraji ostanu tie zle inokedy odstrania vsetko .preto sa posiela chore tkanivo na patologiu ci bolo odstranene aj zo zdravym tkanivom a vtedy by malo byt vsetko ok.ak mas zle vysledky bud sa opakuje konizacia alebo ti to len zmrazia.to mam vsetko od mojho dr. ktory ma operoval tiez som sa ho pytala ze co ak tam nieco ostalo.a hlavne sa nevzdavaj ja viem ze je to pre teba velmi tazke.velmi ti drzim palce.ak mas nejake otazky tak napis .pekny den
ahoj evelinka.z toho ruzoveho spinenia si nerob nic .ja to mam pre zmenu hnede ako kakao.pytala som sa gynekologicky je to normalne aj moja sestra to mava a je uplne zdrava.tak ze ziadna panika prosim.a nezacni rozmyslat negativne a pripustat si hlupe myslienky.normalne prides na kontrolu a vsetko bude ok uvidis moja.kolko ma rokov a mas uz deticky ak sa mozem opytat?drzim palce a velky usmev na tvari ok?
myslím, že konizácia nieje nejakým riešením..ke´dže nám tam stejne ostali rakovinotvorné bunky....,,som taká nešťastná...:-((((
Kocky, aj ja sa zacinam nejako bat :-(((
VYsledky cytosteru mam 2! ( hvoorila sestricka) a v pondelok to idem konzultovat s lekarom, co dalej. neviem vsak, ci ta 2! je vysledok PAP, alebo CIN. AK pap, tak je to ok, ak CIN, tak :-(((
som hrozne zvedava, co znamena vykricnik. Predtym , ked som mala na jar tak som mala 2-3, na jesen 3a-3b. Teraz 2! SOm z tych cisel jelen.
A po precitani tychto prispevkom som znepokojena.MYslela som, ze konizacia vyriesi vsetko. Ale ako zistujem, tak ie :-(((
ahoj 43...ja mám tiež teraz nejaký zápal..len neviem, prečo mi nedal nejaké ATB..na preliečenie,,,ATB som od gynekologa brala tesne po konizácii,,,,
fidka mne robili konizaciu este v lete,na kontrolnom stere som bola v oktobri,tam som mala PAP2,o mesiac neskor mi urobil ster na kultivaciu,kde som mala nešpecificky zapal a dostala som ATB na preliečenie a teraz mam ist vo februari na dalsi cytoster.všetky sa tu bojime a ja držim každej z nas palce aby to všetkym dobre dopadlo a aby sme už mohli kludne žit bez strachu.stres a strach ešte viacej zhoršuju všetky zdravotne problemy,len ako sa zbavit toho strachu ?!?!pozitivne myslenie,zdrava životosprava a vela pohybu toho sa snažim držat..
dadka,
neviem co znamenaju tvoje cisla,
ale
mam tri kamosky, ktorym vybrali vsetko, aj s vajecnikmi, v tom case mali okolo 35-45 r.,
diagnozy neviem, ale su stastne, ze maju po problemoch,
viem, ze nemas deticky, no su aj ine moznosti, preto teraz doveruj lekarom nech spravia vsetko potrebne, prajem nam vsetkym vela stasticka