Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
Ahoj slniečko, ďakujem, že si mi odpísala (januška) a trochu ma upokojila, dnes som si volala za výsledky, ale sestrička mi ich nechcela povedať, mám si zavolať zajtra, keď tam bude môj lekár, tak sa obávam zajtrajška. Ďakujem za podporu :)
Ahoj slniečko, ďakujem, že si mi odpísala (januška) a trochu ma upokojila, dnes som si volala za výsledky, ale sestrička mi ich nechcela povedať, mám si zavolať zajtra, keď tam bude môj lekár, tak sa obávam zajtrajška. Ďakujem za podporu :)
ahoj Euri.pises,ze mas za sebov konizaciu aj hysterektomiu. prosim ta mna zaujima ci ti robili hlbkovu konizaciu.Mna este jedna konizacia caka. Som stej druhej operacie viac vystrasena! Dakujem.
konecne som sa dopracovala na stranku kde nas je viac.ahojte vsetky.ja som uz po konizacii aaj po kompletnej hysterektomii.bolo to hlavne o strese.ale po troch mesiacoch som isla naspat do roboty a poviem vam nieje nad lepsi balzam na dusu.ktora z vas ma skusenosti s tabl.LADY BON predtyn som brala Systen conti.cafte
ahojte,
som 60 dni po konizacii, priebeh hojenia bol bezproblemovy, mala som dva krat menzes, prvy krat OK, pri druhom som mala velke predmenstruacne bolesti, ale casovo to bolo tiez OK, no tyzden po skonceni menzsesu vecer uz treti den mam hnedy hlienovity vytok, pricom v prvy den zo mna vysli aj kusky sliznice, k lekarovi som po kontrole objednana na marec, no neviem, ci nemam ist aj teraz?
Ahojte kočky, mne robili konizáciu 15.1. a v piatok som tiež dostala menzes a tiež viacej krvácam ako predtým. Uvidím ako to bude ďalej pokračovať.
ahoj durianova 036.mne robili konizaciu 15.1.ja som dostala mendzes v piato je pondelok a uz iba malinko spinim.kupila som si bylinky mysi chvost(rebricek obecny)tieto bylinky sa pouzivaju na zenske problemy.ja ho pijem vyse tyzdna.moze sa pit dva tyzdne.odporucam ti ho.uskodit ti nemoze!!
Pred 2 týždňami som podstúpila konizáciu krčka maternice. Po 10 dňoch sa prejavili komplikácie aj napriek tomu že operácia bola bez problémou. Nastala prvá menštruácia a hrozne krvácam aj na upozornenie u lekára nič so mnou nerobia. Na viac pri intubácii mi zaviedli infekciu a músím podstupovať daľšie nepríjemné vyšetrenia. Samotný zákrok necítite.
Dobry den vsetkym dikutujucim. Nebudem vam davam rady Ja ale vam poradim...
Je to stranka www.energy.sk .
Samozrejme v slovenskom jazyku, otvorte si ruzovu "lentilku" - vzdelavanie.
Vlavo su v ponuke "audioprednášky". Všetky prednasky su na vysokej
profesionelnej urovni, kazda je cca 60 minutova a sú to seminare, ktore sa
prednasaju na najvyssom lekarskom fore. Ja sa s touto alternativnou
medicinou zaoberam, ako laik, uz viac ako sedem rokov a zatial vzdy pomohla.
Velmi doporucujem prednášku (je stvrta zdola) na temu " Liecba vajecnikovych
cyst Gynexom" a prednasajucim je MUDr. Bohdan Halltmar.
Prajem skore a uplne vyliecenie. Potesia ma vase nazory, poznatky a vitazstva. :) Qta
ahoj evelinka.tak som rada ze som ta potesila.vela veci je normalnych a my si myslime opak.dietatko ti velmi prajem .a vsetko bude fajn uvidis len treba dufat.ja neberiem ziadne vitaminy ani ine veci .telo sa s tym musi samo vysporiadat.ale na to ma kazdy iny nazor .jasne ze jem vela ovocia ale hlavne surovy karfiol brokolicu a cierna redkovka je velmi dobra na prevenciu rakovinotvornych buniek.a som rada ze aj mojej male to chuti.aj ten liek inodal sa vyraba z tej zeleniny.prajem vsetko dobre a hlavne zdravie paaaaa