Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

nortka

aboj Bojka.velmi ma prekvapil tvoj prispevok! Prosim ta v ktorej nemocnici ta operovali?Viez mna caka este jadna operacia.Po precitani tvojich skusenisti zacinam sa bat!!!

bojka

Ahojte baby. Ja som dnes 6 den po konizacii. Citam vas skoro vsetky a zistujem ze kazda mame iny priebeh liecby, ina dlzka hospitalizacie. Ja som bola v nemocnici od pondelka 2.2. v utorok 3.2. mi robili konizaciu 1 hod 15 min. v celkovej anestezii. Taktiez ma aj zosivali takze som zosita ako po pôrode - nemozem si poriadne sadnut. Toto tusim ziadna z Vas nespominala. Dalej - ja som dostala po operacii 2 infuzie, injekcie od bolesti - to ziadna z Vas nespominala. V piatok ma pustili domov. Setrim sa lebo babu ktoru robili predo mnou hned po mojom odchode prijali spät s komplikaciami. Takze lekari mi priam prikazali prisne setrenie sa. Teraz v stredu 11.2. cakam na vysledky histologie - mne zobrali 2 ampulky ... (tolko vela??) Tesim sa na Vase prispevky a vsetkym nam zelam vela vela zdravia a pohody... Pekny den.

monika11

ahoj nortka,
najprv som bola na kyret, potom mi robili hlboku konizaciu, mam hgsil, cin 2,zalezi, ake mi vyjdu vysledky v marci

nortka

ahoj monika11.dnes mi dosli histolg.vysledky postov.citam a citam no hroza.zaver CIN II-III.HG SIL.Tebe urobili hned hlbkovu konizaciu? Skoda ze mi tu hlbkovu konizaciu nerobili hned! Zase ist do nemocnice a cakat na vysledky!!!