Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

daduska

Ahojte,

Chcem sa opytat ci mal niekto z Vas deti po konizacii? Podla toho co tu citam je pravdepodobnost dost mala.
Dakujem

fiona

ahojte.som 14 den po konizacii a zacala som teraz velmi krvacat.viete poradit mam ist na pohotovost alebo je to normalne?

catherin

No tina citala som ze od spalovania sa uz upusta pretoze potom vychadzaju skreslene vysledky cytologie(nijaky zakrok ti nezarucuje ze rakovinu nedostanes)a vraj pod jazvou sa mozu dalej mnozit rakovinove bunky bez toho aby sa to vcas odhalilo.

tina

anamaria..a nechapem preco ti hned robili konizaciu ked si tak mlada je aj sposob elektricka slucka kde ti spalia zle bunky a krcok sa sam zahoji ci dorastie konizacia tam je to robene skalpelom a dorobena plastika ktora ma problem potom udrzat to tehotenstvo...mne robili tu prvu variantu a snad je to OK...

tina

Kocka nestresuj mas len 25 a chces odobrat celu maternicu to je hlupost konizacia neznamena ze nemozes mat deti ci ich donosit...pocas tehotenstva ta mozu aj zatvorit abys donosila problem je len v porode mozes len na cisarak..takze ak mas problem nadalej zacni sa tlacit indonalom pise ze zabija rakovinove bunky co robim aj ja alebo jacmen zeleny...drzim palce

annamária555

Ahoj,mam 25 rokov a konizaciu mam za sebou...nie je to bolestivy zakrok a robi sa v celkovej anestezii....ale dajte si odstranit cely krcok nie iba cast ako ja,lebo lekari to odovodnili tym aby som este mohla mat deti,,tie deti aj tak uz mat nebudem...predcasny porod alebo potrat..su len dve moznosti.Ale teraz mam problemy stale a myslim si ze hlavne preto ze mi to nevybrali vsetko...ja som mala 4,stadium co je tazky predrakovinovy stav.

fiona

Caute.Caka ma za 2 tyzdne konizacia,mam 35 a este som nerodila.Moja cytologia je CIN IIIB.Mam velke obavy ci vobec este budem moct mat deti,ale moj lekar v tom nevidi problem.Baby mate niektora s tym skusenosti?