Konizácia - mate skusenosť?

maminka

Ešte jedna vec, som po konizácii 6 deň, mám taký výtok žltkastý, a dosť zapácha, neviete, či je to normálne?

maminka

Ahojte, tie čo užívate indonal, zbytočne vyhadzujete peniaze, aj tak je to blbosť, mám to od lekára z onkogynekologickej ambulancie z ba.

Alexandra1

gigi...neboj sa tej konizacie,nie je to bolestivy zakrok a robi sa v celkovej anestezii.mne ju robili v januari, tiez som sa bala avysledky sa mi upravila.len musim kazdych 6 mesiacov chodit na cytologiu.neboj, drzim palce.

inka

monka a kolko mas rokov?na aku operaciu ides?na konizaciu?vies to hpv sa neda nejako riesit po gynekologickej stranke.tam treba imunitu nastartovat aby organizmus začal bojovat proti hpv.RNG tu ponuka kopec prostriedkov na imunitu ale ja som sa popri tom dala aj do ruk imunologa.

romana

prosím poraďte!!!
Mám 31 rokov a pre opakovanú zhoršenú cytologiu ma moja doktorka poslala na kiret do nemocnice. Primár oddelenia však posúdil, že čistenie je úplné zbytočné a že vraj sa aj tak konizácii nevyhnem. Tak som súhlasila a poslali ma domov s ďalším termínom na operáciu /konizáciu/. Moja gynekologička má dovolenku a mám z toho obavy. Bojím sa, či je to nutné... Či neexistuje iný spôsob liečby... Za týždeň mám ísť na zákrok a stále mám blbý pocit. Mám len jedno dieťa 12 ročné...
Ak má už niekto po konizácii, chcela by som vedieť, či náhodou nemá bolesti pri milovaní.
Mala som už aj pred tým ranku na kŕčku, vypaľoval mi to lekár, ale je to tu znova. Trápia má stále výtoky, bolesti nejaké nemávam...
Ďakujem za každú odpoveď, ktorá mi pomôže rozhodnúť sa.

shad

baby pite rano actimel, mne to pomohlo po konizacii som mala casto problemy, teraz uz stale menej a ovela lepsie vysledky..