Zdravím, rada by som vedela od vás žien ako prebieha konizácia, či to bolí a či sa vám upravili výsledky?
-------------------------
conisatio / konizacia www.zdravie.sk
Konizácia - mate skusenosť?
Ahoj vvn terz sa nemusíš bát ,horšie by to bolo o tie 2-3 roky ako si spomunula .Treba sa dat do poriadku .Ak máš ešte otázky kludne napíš
Ďakujem Monka,
Idem predsa len teraz 12.09. na tú konizáciu. Že vraj tie výsledky po dvoch mesiacoch boli horšie, má to stúpajúci trend, do roka dvoch by to mohla byť rakovina. Zoberú, že vraj všetky zlé bunky a aj okolo zdravé, takže by som po tom zákroku mala byť vyliečená. Ale aj tak sa bojím ... :-(
Ahoj vvn taký je postup .Všetky čo sme tu sem pred alebo po koniz.Nemáš sa čoho báť je to potrebný malý zákrok ,ktorý trvá 20 min.Ja som mesiac po OP.
som po konizacii 9 den a začala som trocha krvacať....som v panike....ale za 6 dni mam dostať menzes....kto ma taku skusenosť? vdaka
maminka este mas ten zlty vytok?ja ho mam tiez a lekarovi mozem ist az v pondelok .ty si bola s tym u lekara?ja mam 13 den po konizacii.ziadne ine problemy len to spinenie.napis prosim
Maminka nie je to v poriadku. V prvom rade
by som podporila imunitu,znížila možnosť
zápalu a čo je hlavné,preliečila krčok maternice,je to vstupná brána pre infekcie
a zápal krčka sa môže posunúť až do vnútra
maternnice.Je to veľmi bolestivá záležitosť. Poznám spôsob sa dá tomu vyhnúť a naštartovať hojací proces.Napíš mi na mail ak chceš.
maminka, zltkasty zapachajuci vytok znamena infekciu.
Odporucam ti vyplachy koloidnou striebornou vodou alebo roztokom GSE.
Obe su sirokospektralne, takze su ucinne prakticky na velku vacsinu infekcii, ci uz bakterialnych, kvasnych , dokonca aj viralnych a mykoz.
maminka,
tvoj lekar je alebo zle informovany, alebo radsej reze nez radi.
Na I3C ucinok na regeneraciu buniek poskodenych virusami je plno lekarskej literatury, a aj tu vo fore som cital 2 prispevky, kde sa im situacia podstatne zlepsila.
I3C je pritom aj ucinny pri lieceni rakovin, na to je tiez plno lekarskej literatury.
Jedine, co je hlupost, ze Indonal casto nezodpovedni predajcovia popisuju ako antiviralny, co je loz.
A davka odporucena je mala, podla mojich zdrojov informacii s I3C treba 2x2 indonaly na klinicky ucinnu davku 600 mg I3C denne.