Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Konizácia - mate skusenosť?

vvn

Monka ďakujem.
Ani zatiaľ veľmi nekrvácam, skoro nič, už je to piaty deň. Len ma skôr bolí "spodok" ako to robili.

Shine

Prosim vas, tie co ste po konizacii, kolko ste asi krvacali?? Ja som 11.den po kon., a od piateho dna krvacm, nie je to moc silne, ale ani slabe. A niekedy cely den nekrvacam, a na druhy den zas.. Dakujem za radu.

43

ja som tiez vtedy dostala Pambu proti krvacaniu,praskla mi tam nejaka mala cievka pri odlupovani tej chrasty.trvalo to asi 3 dni.

43

adriana myslim z eked ta videl lekar tak s anemusis obavat.okolo 10 dna sa odlupuje chrasticka po konizacii a pri nej moz ebyt krvacanie slabe aj spinenie.iba ak by si velmi silno zacala krvacat a mala bolesti a nemas mat menzes tak si rob starosti ,teda podla toho co mne povedal lekar.

adriana

Dievčatá zdravím Vás všetky chcela by som sa vás spýtat.Pred 9 dnami som mala robenu konizáciu a kyretáž zároven.
Po zákroku som mala silne bolesti ale minimálne krvácanie.Po 5 dnoch ma pustili domov som relatívne v klude,ale bolesti občas su horšie je to krvácanie.Bola som i u doktora pozrel ma dal mi antibiotika a proti krvácaniu ale ja stále dost špiním.Mala to aj niektorá z vás?Bojím sa či to niečo nie je zlé.K doktorovi sa dostanem až v utorok.Krásny den

Shine

vvn, ja som doma 8den, nemozem povedat, ze som cele dni lezala, ja som taky neposed, ale zas som to neprehanala...Ty budes citit, kedy si uz ok, a naco sa citis. Napriek tomu ze som oddychovala, 5-ty den som zacala tak trosku krvacat, a ked som prisla k lekarovi, povedal mi ze je to ok. Ze mi nekrvaca ten krcok, ze sa to dobre hoji (aj ma vysetril). Ta krv bude asi po tom kyrete. Dalsi moj znamy (gynekolog) mi povedal, ze prvych 6 tyzdnov su normalne aj bolesti bruska:-)