Koniec kileckam navyse

Príspevok v téme: Koniec kileckam navyse
smajliQa

uz ma to stve..odvazim sa.... mam 55,3
idem na ZUR, dam si chcipsy a vino a rano mam 57. proste s mojou psychikou to robi maximalne divy, az by ste neverili...takze som si povedala DOST!!!
idem na 52 a je mi jedno, ci sa moje okolie zblazni a ze mi budu nadavat do anorekticiek, ... proste nezaujem. a viem ze moja mam je uz teraz proti, ale idem mysliet konecne sama na seba!!!!
mam vysku 166... vahu 55, 56 teda podla toho jak prezurujem predchadzajuci den.... KONIEC...
KTO SA PRIDA???
o jedenastej idem do fitka, takze potom pridam presnu vahu....
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

sade8

iank ja potrebujem motivaciu - najlepsie keby som videla uz teraz po tyzdni ze nejake vysledky sa dostavuju - ja viem ze je to maly cas, ale aj malinke pokroky by potesili :-))

sade8

smajliQa

takze ty ovocie nejes ziadne?
to sa mi nejak nepaci toto. preco by som nemala jest ovocie.

dobre tak mozeme napisat maily kde si mozeme poslat fotky dobre?

smajliQa

ja som schopna tymto tempom dat dolu 3 kila za tyzden, ale pri cviceni a behani date aj viac.. ide len o to, ze toto sa dlho vydrzat neda. ja toto robim obcas tak dva dni po sebe, ked si chcem precistit organizmus proste, alebo ked sa citim strasne plna, alebo ked zhresim niecim... chapete.... takze tak... inak sa s tym zit da, ale podla mna je to hrozne odopieranie si :)

ci chysta sa to niekto vyskusat???
mate nejaky osvedceny nizkotucny jogurt ktory ma minimum kcal a nie je biely,??? kto poradi? dam aj ja...

fun13

smajliqa: a ty si kolko takto schudla??? no viete co som si dala.. kukuricne lupienky s polotucnym mliekom, lebo nizkotucne sa mi minulo + 1ks mrkvy.. viem, ze to ako obed nevyzera, ale ten si dam asi az okolo 17:00 vtedy poslednykrat jem.. a to si dam iba polievku

smajliQa

chodim na www.kaloricketabulky.cz
je tam prehlad nutricnych hodnot, mozes si tam aj zostavit jedalnicek, tiez sa tam da vyratat kolko kcal spalis pri akej cinnosti, aj ti to vyrata presne od rana ze co vsetko si robila, a co si pojedla, tak sa ti ukaze ci chudnes alebo priberas.... a aj sa tam da vyratat BMI

smajliQa

jasne cinni, toto je pravda, musis proste vediet co ma kolko kalorii, a ako ja uz som bola do toho taky blazon, ze som si tie veci vazila aby som presne vedela co kolko vazi, a nezmylila sa :)

iwus, ja osobne som to robila fakt po tej hodine, ale je to uz kazdeho osobna vec. len ide o to, ze fakt znisis o dost prijem kalorii, tak aby si nebola hladna, ked budes dve alebo tri hodiny cakat na dalsie jedlo. takto ked budes jest kazdu hodku, ani nebudes vediet ako rychlo ti to utecie., stiahne sa ti zaludok, lebo budes jest po malickych davkach, a hlavne ide o to, ze casto.... ja mam aj stranku kde si kontrolujem co ma kolko kcal...

cinni

no tak ano, toto uz beriem:) telo ma stale dost, zrychli sa metabolizmus a tak zhadzuje a nemusi ukladat..problem je len, aby clovek zistil,co ma kolko kalorii, lebo niekedy sa nezda... ved len 20g masla ma skoro 150 kalorii, takze moze byt obtiazne sa zmestit do 100 kalorii,ked niekto nema prehlad..

iwus93

SmajlinQa: a môžem to tak spraviť napr. že: o 9tej si dám 200 kcal a potom o 11tej tých 100?? alebo napr. o 12tej 300 kcal a potom už pomenej? je to jedno?

smajliQa

a carey : jablka su dobre na travenie, ak zjes nieco tazke. ja ich mam rada... ale urcite nie su vhodne na chudnutie ako nahrada stravy.