uz ma to stve..odvazim sa.... mam 55,3
idem na ZUR, dam si chcipsy a vino a rano mam 57. proste s mojou psychikou to robi maximalne divy, az by ste neverili...takze som si povedala DOST!!!
idem na 52 a je mi jedno, ci sa moje okolie zblazni a ze mi budu nadavat do anorekticiek, ... proste nezaujem. a viem ze moja mam je uz teraz proti, ale idem mysliet konecne sama na seba!!!!
mam vysku 166... vahu 55, 56 teda podla toho jak prezurujem predchadzajuci den.... KONIEC...
KTO SA PRIDA???
o jedenastej idem do fitka, takze potom pridam presnu vahu....
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Koniec kileckam navyse
no ja nebyvam s rodinou uz,ale chapem to... skusala si sa o tom porozpravat?? aj ked napriklad iba s mamou. nie je pekne, ze ta vysmeju.... mali by tolerovat aj to, co chces robit ty pre seba. alebo skus navarit sama :) zdravo..
alebo da sa napriklad aj tak... ze:
ak tvoja mama napriklad robi salat, odloz si bokom len uvarene zemiaky..
ak uz teda aj vypraza, podstrc jej olivovy olej...
vies co mam na mysli
smajliqa
no ja necvicim vo fitku, mam taku polovicnu loptu bosu sa to vola, a na to skacem....alebo robim take kroky ako pri aerobiku, cviky so zavaziami to by som sa ani neopovazila - to nie.....
vies s tym obedom - ked byvas s rodicmi tak vies ake to je - nemozes si vyberat, a ked povies toto nechcem tamto nechcem a este ti povedia alebo ta vysmeju ze chces chudnut.
pizza je pri diete absolutne tabu... v tom ceste su totiz kvasnice, ktore... zeeeeeee ABSOLUTNE ZLE!!!!! a cestoviny,??? zdrave, ale kaloricke,,, ovela lepsie je dat si ryzu alebo varene zemiaky, s tou rybkou.ryba je super... absolutne bez kalorii, napriklad taky pangasius..... ale aj hociajka alijaska treska.. tie filety, hocijaka ryba proste....
a ak tvaroh tak isto nizkotucny.
nieco sa spytam. ak cvicis vo fitku, cvicis co vsetko,???? pretoze svaly sa robia, ak si nalozis viac ako je treba, .... citis sa sice super silna a vycerpana, ale.... najlepsie na chudnutie je cvicit len s vlastnou vahou.
tie uplne najmensie a najlahsie zavazia....cvicenie s vlastnym telom je najlepsia metoda pri chudnuti... odporucila by som behanie a plavanie,,,, a tanec..,.. pretoze ty nepotrebujes schudnut, len ak sa chces zbavit tych svalov, tak toto je jedno riesenie..
dakujem za komentar :-)) ja viem ze nie som tucna, len chcela som sa zapojit v tomto fore aby sme boli v tom viacere spolu, ze to bude lepsie :-)) ked sa takto stravujem, tak mam stale take nohy,aj ked obcas si dam nieco sladke.....ja neviem teda ak su to tie svaly - smajliqa - nevies poradit ako ich zmensit, ja fakt neviem, a takto sa trapim nad tym dva roky.....a nic.........
ja si myslim ze mas krasnu postavu, a urcite si chudsia nez ja ved to vidim, takze ja mam vela driny pred sebou.
no kedze nejem maso - tak su to hlavne zeleninove jedla, ale ryby milujem tak to si dam rada.......a niekedy vyprazane - malokedy, alebo cestoviny s tvarohom, aj pizzu.........
fun.. kam si zmizla?
no jasne ze moze byt, ten jedalnicek co si popisala je uplne super, len by ma zaujimalo ze co papas na ten obed....
no jake sane, milujem vianocne ozdoby .)))) aj cele vianoce :) a moja, nechapem co riesis, uz k dokonalosti netreba vela... :) tam jak stojis si uplne chuda, mas normalnu postavu, od tlstej mas teda velmi daleko.
ja by som zacala pracovat uz iba na tom, ze opalit... neviem ci je to len tak na fotke, ale sa mi zdas taka bledsia, a z vlastnej skusenosti viem, ze tmavsie telo vyzera aj opticky chudsie a lepsie, takze co som videla fotky ja ti nemozem nic vytknut, len sa pekne stravuj zdravo, a hlavne SLNKO !!!!!
hmmmmmmm....
tak dobru chut
takze by som potrebovala poradit, kebyze si dam na rankajky jedno jablko,vlocky, oriesky, moze byt? desiatu nemavam, a obed by som mala normalne, olovrant jogru, par orieskov, a vecer - zelenina a nejake bielkoviny, moze byt?
takto sa stravujem uz dlho ale nic sa nedeje.
ok.. idem kuknut.. inak akurat si davam latte...