Koniec kileckam navyse

Príspevok v téme: Koniec kileckam navyse
smajliQa

uz ma to stve..odvazim sa.... mam 55,3
idem na ZUR, dam si chcipsy a vino a rano mam 57. proste s mojou psychikou to robi maximalne divy, az by ste neverili...takze som si povedala DOST!!!
idem na 52 a je mi jedno, ci sa moje okolie zblazni a ze mi budu nadavat do anorekticiek, ... proste nezaujem. a viem ze moja mam je uz teraz proti, ale idem mysliet konecne sama na seba!!!!
mam vysku 166... vahu 55, 56 teda podla toho jak prezurujem predchadzajuci den.... KONIEC...
KTO SA PRIDA???
o jedenastej idem do fitka, takze potom pridam presnu vahu....
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

cinni

hillary- ranajky okolo 382 kcal
obed cca 540 kcal, vecera okolo 550 kcal a olovrant 334 kcal

celkovo okolo 1800 kcal... taky prijem by mala mat priemerna zena s priemernou kondickou co sem tam nieco zacvici a s takym prijmom nepriberie

smajliqa, ak to mas v malicku, mala by si vediet, ze skodis svojmu telu extremne,..je jedno ze papas kazdu hodinu, ale tvojmu telu to nestaci! ja viem ze si mladucka, ze to proste nepocitujes, ale to pride...

smajliQa

ved tento tvoj jedalnicek je uplna pohoda,,,, nic neries,, okolo 1400 kcal ked denne prijmes z toho pribrqat nemozes,,, si budes akurat tak udrziavat vahu

hillary

vsak to je dobre nie ze to vyslo tak vela ze toho tolko pojem a vaha sa drzi nie :D ja som spokojna ja by som bola nerada keby to bolo malo a hrozilo by mi spomalenie metabolizmu ale ak mas iny nazor rada sa necham poucit :D

smajliQa

a hilary, ak si davas ozaj plny tanier kopcom tych cestovin, tak zabudni na tych 400 kcal... to je tak na 100 gramov

smajliQa

HILARY :
jogobrela 90 kcal,
ovsene vlocky, musli, a nestle to je 100 kcal priblizne
cestoviny : 400 kcal
tuniak : 80 kcal
termix : 130 kcal
actimel : 80 kcal
sote s ryzou... okolo 400 kcal podla toho ake mnozstvo
susienky : okolo 160 kcal

hillary

smajliQa ja viem uz sme o tom kedysi napisali asi strany prispevkov :D preto som to napisala :D , no ja nechudnem vies len sa snazim udrziavat a mne ked po nich vaha nejde hore tak mna zas to zlozenie az tak nerozhadze :D

smajliQa

a este jedna vec, spomaleny metabolizmus isto nemam, pretoze ako som uz napisala jem 8 ci 9 krat denne,. kazdu hodku po 100 kcal....