uz ma to stve..odvazim sa.... mam 55,3
idem na ZUR, dam si chcipsy a vino a rano mam 57. proste s mojou psychikou to robi maximalne divy, az by ste neverili...takze som si povedala DOST!!!
idem na 52 a je mi jedno, ci sa moje okolie zblazni a ze mi budu nadavat do anorekticiek, ... proste nezaujem. a viem ze moja mam je uz teraz proti, ale idem mysliet konecne sama na seba!!!!
mam vysku 166... vahu 55, 56 teda podla toho jak prezurujem predchadzajuci den.... KONIEC...
KTO SA PRIDA???
o jedenastej idem do fitka, takze potom pridam presnu vahu....
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Koniec kileckam navyse
praveze ja som presla a po 2 tyzdnoch som dala 5kg dole a ide to stale dalej. nemam pocit ze sa obmedzujem.
Cinni:
môžeš mi napísať tvoj jedalníček :)
ja by som chcela schudnúť na 45 kg, takže pri tebe sa aj trošku hanbím že si vyššia a ešte aj chudšia
veronika, aj ty si spomalujes metabolizmus.. potom sa necudujte ze telo si vsetko uklada, bodaj by nie...
ja zjem denne kolo 1400- 1500 kcal a to moj trener si bije hlavu o stenu,ako mozem tak malo jest.. ked mam trening tak sa snazim minimalne 1600 kcal... mam 170 a 49 kil, no hadajte preco :)) LEBO SI NESPOMALUJEM METABOLIZMUS, ZENy sa spamatajte:) o par rokov potom napriek tomu ze malo jete budete ako gulky :)
beriem spat :)
myslela som ze si napisala kJ a nie kcal, preto som sa tak vydesila.
ja jem 5000 kJ denne co je cca 1200 kcal
to je uz troska extrem si myslim. ratala si si aj bazalny metabolizmus?
ouu,..az ma zamrazilo, dievca moje zlate, zarabas si na obrovsky problem!! tvoj organizmus nema dost energie ani na fungovanie organov.. tvoj bazalny metabolizmus moze byt okolo 1300-1400 kcal (tuto energiu potrebuje telo a mozog len na vlastnu spotrebu, kebyze si v kome dievca..) a to nevravim o tom, ze ked klesnes pod tuto hodnotu a bezne cez den fungujes rapidne spomalujes metabolizmus..1000kcal je tak vhodne na anorekticku a nie pre byvalu (sucasnu) sportovkynu, taketo veci by si mala mat v malicku..este si z teba baby vezmu priklad a mozu zalozit dalsiu skupinu ppp...
dufam ze som ta neurazila, nebol to umysel, vazne..len si ma sokla a nechcem ti tym zle..
CINNI... to nie je ziaden preklep... jasne ze sa najdu dni ked som pazrava,,, ale takto v bezny pracovny den nezjem isto viac ako 1000 kcal. kedze v praci cely den sedim na zadku a nic nerobim,,, tak ani viac zjest nemienim,.
smajliqa, ty denne skonzumujes len 1000kcal??? to myslis vaaazne??? ci to bol len preklep...?
u mna je to dost zaujimave, kedze ja mam kaloricku tabulku zabudovanu v mozgu :D tak si dam z kazdeho rozku trosku... ... ale ja nikdy nejdem nad 1000 kcal.
ak by som aj do obeda zozrala co mi pod ruku dojde, a zistim ze aha, dosla som k svojej hranici, mam tak pevnu volu ze uz ten den jest nebudem....
proste ja si dam hoci co. len ratam, ratam ... ratam.... ale ked som zacianala chudnut, papala som len zeleninu, nizkotucne syri, ovocie, kedze mi chybalo sladke...a obcas,, nie vzdy, len obcas celozrnny rohlik-.ale zasa.. vela lezeniny k tomu.... tiez jogurty...
nesladene cajiky... mineralka,
kuracie masko.. ziadne ine,a naposledy papam okolo pol siestej.