uz ma to stve..odvazim sa.... mam 55,3
idem na ZUR, dam si chcipsy a vino a rano mam 57. proste s mojou psychikou to robi maximalne divy, az by ste neverili...takze som si povedala DOST!!!
idem na 52 a je mi jedno, ci sa moje okolie zblazni a ze mi budu nadavat do anorekticiek, ... proste nezaujem. a viem ze moja mam je uz teraz proti, ale idem mysliet konecne sama na seba!!!!
mam vysku 166... vahu 55, 56 teda podla toho jak prezurujem predchadzajuci den.... KONIEC...
KTO SA PRIDA???
o jedenastej idem do fitka, takze potom pridam presnu vahu....
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
Koniec kileckam navyse
ranajky :jogobela light , 2PL ovsakov 2PL nestlu jogurtove 1PL niake tesco musli orieskove
obed : cestoviny celozrnne - plny tanier, - neosolene neviem kolko to moze byt gramov ale fakt plny , na to konzervu tuniaka myslim ze ta ma 80 g vo vlastnej stave , kecup - milujem takze dost aby ho tam bolo aj citit
desiata : termig 80 g, 4 emco susienky kokosove , actimel vanilkovy - ten maly
vecera : kuracie sote , je v tom kuracie maso paprika cukera por kukurica sampiony , tak na pol taniera a dva kopceky ryze , a to sote robila mati tak pochybujem ze to bolo robene na olivovom , takze asi na normalnom oleji
som straaaasne zvedava
a nenadavaj mi za ten termix :D
veronika... tak si na tom podobne ako ja,. co je na tom ze zjem len okolo 1000 kcal???? vobec nic spatne,,,,
. ja tie veci vsetky v malicku mam,
kazdy tu vypisuje jak sa super stravuje a k comu vam to je ked nedate dole za meisac ani kilo???? ze ste zdravy????? no tak.... ja som sa neurazila,,,,, ale.... je to predsa moj problem, ja nikoho nenutim aby tak jedol...
a mozem ta ubezpecit ze som uplne zdrava....
hillary, no napis mi co si dnes jedla (aj mnozstvo) a ti zratam
cinni presne kvoli tomu co pises veronike ja by som bola rada keby mi to vyslo vo vacsich cislach :D, lebo toho spomalovania a naberania vo vyssom veku sa fakt bojim :D
nechce sa ti mi to tak od oka poratat niaky moj vzorovy jedalnicek?
veronika: to ano, ale zene sa prirodzene vekom metabolizmus spomaluje a ty si ho spomalujes predbezne uz teraz... (neviem kolko mas rokov,tak len priklad dam) mas napr. 23 rokov.. stravujes sa takto, ked budes mat 30, tvoj metabolizmus sa spomali este viac a zacnes naberat viac tukov (to je tiez typicky zenska hormonalna zalezitost) a budes sa cudovat, ako je to mozne.. a co spravis potom, znizis na 800 kcal denne?aby si si udrzala hmotnost?
hillary, no pokial ho na oleji vypraza, tak to rataj ako vyprazany kuraci rezen (bezohladu na obal) 100g moze mat okolo 450kcal..lebo ked je maso ponorene v oleji tak nasiakne tak ci tak.. ja si zvyknem robit tak, ze kuracie maso zrychla opecien na 10ml (1 polievkova lyzica) olivovom oleji na teflonke a podlejem a dusim dalej, a to uz ma dokopy len necelych 200kcal na 100 gramov...
cinni ahoj ja sa ta chcem spytat ty si taka odbornicka ked sa tu o tom debatujete ja napriklad vobec neviem kolko denne KJ zjem ako si to mam ratat tomu chapem to je jasne ale nechapem napriklad tomu , ze ked robi mama kuracie maso napriklad a samozrejme ze ho robi na oleji a dajme tomu ze ho osmahne v tom vajicku ako to mam poratat ved ako mozem vediet kolko vajicka istlo prave na ten dany kusok co zjem alebo ten olej k tomu priratat, ani ryzi v tomto nechapem ked tam je cibula olej tak sa to potom priratava ja fakt vobec neviem kolko toho zjem v KJ a fest by ma to zaujimalo
ano, ale ja nie som na diete, po ktorej zmenim stravovacie navyky.
jem len 5x denne a menej ako som zvykla a ked to provnam s tvojim jedalnickom, je velmi podobny, len je to skor o tom mnozstve.
veronika, je to docasne.. aj pri 90 dnovej diete schudnes vela a naberies to nas5,.. aj pri ovocnej, ci mliecnej ci ake su este tie diety schudnes..ale potom naberies 1,5 nasobok vahy minimalne
iwus, ja sa snazim pribrat, lebo uz hrkam ked chodim, takze zo mna si priklad neber:))
ale zaklad zakladov je urcite nejst pod svoj bazalny metabolizmus vid kocky podomnou, a zaklad dva je udrzat si prijem/vydaj... ak chces schudnut, tak prijimaj okolo 500kcal menej nez zena co si chce udrzat vahu. ak klesnes pod bazalny metabolizmus, spomali sa a telo spanikari a zacne ukladat aj vodu co vypijes a okrem toho si nicis fungovanie organov...co moze mat o par rokov fatalne nasledky...
Ranajky- musli ovocne s jogurtom a bananom, na desiatu hodim nejake to jabko..
obed- tofu, sojove maso, dusena zelenina, zapekane veci k tomu nejaka ryza, zemiacky, alebo cestoviny,strukoviny, take klasicke "slovenske" obedy si varim,ale maso nemam rada, tak malokedy
malokedy desiatujem, lebo nemam cas:) ale ked tak nejaky grep, alebo racio jeden platok, na to hodim trocha cottage..
vecera zavisi od toho ci trenujem... ak nie, tak celozrnna zemla s cottage,zeleninovy salat, nejaka zeleninova pomazanka....
ak trenujem tak kuracie maso (zriedka,ale sem tam ano) hlavne treska so salatom alebo s brokolicou a mrkvou alebo inou dusenou zeleninou...tuniakovy salat.... alebo 150g cestovin s pol teglikom tvarohu
asi nejak takto sa stravujem...