Už dlho trpím akné, z rôznych zdrojov overených aj neoverených, som sa dočítala, že toto ochorenie môže mať súvislosť s konzumáciou mlieka, v dôsledku hormónov, ktoré obsahuje, no milujem všetky mliečne produkty a tvoria aj hlavnú súčasť môjho jedálnička, preto by som chcela vedieť, či niekto nemá skúsenosť s touto teóriou, či po tom ako prestal konzumovať mlieko a mliečne produkty sa stav jeho akné zlepšil.
Akné a mlieko
Tabletky na akné - derminax.lv Dnes uplynú 2 mesiace od začiatku mojej liečby a účinky sú naozaj uspokojivé. Zmizli aj tie hrozné vyrážky. Veľmi odporúčam.
Tabletky na akné - track.derminax.sk
Dobry den prajem,
vedeli by ste mi poradit, ci je vhodne nahradit kravske mlieko sojovym?
Nepijem vela mlieka, len trosku do kavy.. a bez mlieka mi ta kava nechuti :( koli akne by so msa chcela vzdat mliecnych vyrobkov.. len neviem ako je to s tymto sojovym ..
Dakujem pekne za odpoved.
Ja jem len jogurty, acidka,tvaroh.. mlieku, smotane a syrom sa snažím vyhýbať, no nedá sa to vždy.. ale na druhej strane to veľmi pomáha :)
Mlieko a mliečne výrobky Vám neodporúčam a úpravu stavy pri akné nájdeta na
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk
Ak chcete toto ochorenie odstrániť úplne tak by ste mali prečistiť črevá a dodať chýbajúcu výživu. Bunkovou výživou sa dá tento problém odstrániť úplne.
RNG vedel by si doporučiť konkrétny doplnok lipáz?
Roky hromadenia sa zlych foriem tukov v tele, ktore sa zabuduju sa neda odstranit za par tyzdnov , to moze trvat aj roky.
Dostatok mikrovlaknin co silne absorbuju a cistia telo, pripadne ine absorbenty ako bentonity,m zeolity a aktivne uhlie vycistia crevo aj bez vyplachov.
Nakoniec mikrovlakniny by mali byt cely cas sucastou nasej kazdodennej stravy a nie biele muky a cukry a prebytky masa.
Zamorenie z mlieka sa da odstranit roznymi enzymami, najma tymi, ktore vedia mlieko rozlozit kompletne, zvane na trhu Dairy enzymes.
Ine znicene tuky, ktore sa telo snazi vyhodit a stvrdnu a zapchaju mazove kanaliky(to je hlavna pricina akni) pomoze odstranit doplnok silnych lipaz(enzymi na rozpustanie tukov) a lecitinu.
V kazdom pripade ale kazdemu bez vynimky radim si doplnit jod v tele, lebo tento sa podiela nielen na hormonoch stitnej zlazy, ako sa lekari nazdavaju omylom, ale aj na tvorbe roznych telesnych cistiacich a inych enzymov, ktore vedia telo odmorit.