ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?
Nutkave prejedanie sa
ahojte baby ....o takych strankach ako je pro - ana som ani nepocula a ani keby som o nich vedela nechodila by som tam ....ja som si zacala uvedomovat svoj problem uz pri 50 kg .....nikdy som nechcela byt chuda ....zacala som chudnut ani neviem preco bol to taky nejaky moj vrtoch ...bola som aj predtym plnostihla ale stastna a spokojna so sebou ....pohrdala som anorektickami a sama som nou bola i ked som si to odmietala priznat a doteraz sa mi o tom tazko rozprava ......je to pravda ze clovek musi byt so sebou vyrovnany a mat sa rad aby ho mohli mat radi ostatni aon mohol lubit ....je to zvlastny kolotoc je to zvlastne ..baby ale nieco vam poviem vazte si zdravie arobte vsetko preto aby ste si to udrzali lebo ak nemate zdravie nemate nic teraz to uz viem ......ale asi kazdy sa uci na vlastnych chybach ...fakt naozaj viem ake to je presla som tym viem ako sa citite, tie neznesitelne pocity, pohlad na jedlo a na seba v zrkadle ...tazko vam mozno poradim len porovnam to ako to boo so mnou a nastastie som z toho ako tak von ......drzte sa a neopustajte sa ...a ak mate chut na riadny kus cokolady tak si ju dajte .....papa
je tazke mat sa rada, ked sa nedokazes prijat taku aka si...ja to tiez nedokazem. stale chcem byt ina a potom to takt vypada :(( a to nie som ziadne pubertacka...
Chodim na pro-ana. Najprv som tam bola vkuse, potom ma to preslo a teraz zasa sa musim chodit pozerat na thinspirations. Co by som dala za to, aby som mohla byt chuda. Ja sa tiez nemam rada. Mozno, keby som sa mala rada, tak by som aj schudla. Lebo ked sa na seba pozriem, tak mam depku a to vyvola zravost.
tak to vypada, ze sa to vzdy zacina rovnako...chodievas aj na tie pro-ana blogy?...ja som chodievala a kukala fotky tych bab a zavidela...uplne chora...a teraz sa neviem drzat od jedla...jem kym mi nie je zle a potom som v depresii, ze som tlsta...
moja postava sa neda zaradit...jednoducho nesumerna: silne stehna a zadok, normal zvysok...nemam sa moc rada...
Ved aj ja som mala take obdobie. Dost som schudla, ale nikdy som nebola vychrtla. Potom som mala aj bulimicke zachvaty a nakoniec sa prejedam ako ty. Vraj prejedanie sa vzdy zacina nespravnymi dietami. Ale sa priznam, ze by som chcela byt anorekticka. Viem, ze je to divne, az chore, ale chcela by som byt taka chuda.
Ake mate postavy?
-chuda
-normal
-plnostihla
-tlsta
Ja som taka plnostihla:(
daka kofa: diety su naozaj blbost...aj aj som sa predietovala k anorexii...a nakoniec k prejedaniu sa...
Karbo, ja som praveze mala peckov postavu. Ale potom som zacala vymyslat s dietami a tak a potom sa zacalo. Ta nekontrolovatelna zravost, ktora sa strieda s hladovkami. A tak som dost pribrala. A stale priberam. Mam 19. Ten kolotoc je uz neznesitelny a nici mi zivot. Mam z toho strasne depresie.
ahoj karbo: tak ako sa dnes mame?...ja mam ovocny den a zatial dodrziavam :))
ja ked som mal tazke obdobie a dost som sa trapila tak vtedy som jedla nemal som kamaratov teda ani s kym chodit von nic ma nebaVILO..potom s ato zmenilo to fakt pride casom kolko mas rockov?
ahojte babeny ....je to veru tazke no to je cisto o vole ale aj o tom mat preco sa drzata nezrat ....a ako vyzeras daka kofa ??,lebo ak si v pohode myslim postavou tak kludne jedz ....