Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

karbo

ale no netaraj ...na depku je najlepsia cokolada a este pohyb ....ani ja moc nemam kamaratov a v poslednom case sa im aj vyhybam lebo nechcem aby ma videli taku pribratu chore ja viem ...

fish

ja to uz robim asi 6 mesiac ze sa takto ojedam zatial som uplne vyrazne z toho nepribrala ale mam velke brucho.no schudla som ale jedla som normalne zacala som len cvicit no skvor tancovat a tak som schudla.no teraz ma to nebavy nemam ziaden pohyb proste ma nebavy zit cele dni sedim doma.najlepsia kamoska sa na mna vykaslala a uz nemam skym chodit von a to ja uz nezmenim vobec sa netesim do skoly a este to obzerstvo ved mna uz nic pekne necakaa tak sa len ojedam a najhorsie je to ze to chcem dakomu povedat a nemam komu

karbo

neviem terz aky mas problem ...si chuda jak deska tak kludne jedz ja kebyze mam tolko kil tak papam ..kebyze som chuda juj uz by som bola v chladnicke ..prekonala si ppp???

fish

dakujem aspon trocha ste ma povzbudili no ja sa ztoho nedostanem asi nikdy uz som to tolko krat skusala zase od znova uz sa to asi ani neda no musim skusat asi

karbo

je to presne tak ......ja uz myslim ze amm psychiku v pohode len terz som mala take zlozite obdobie a spadla som do tohoa aked uz do toho spadnete tak je velmi tazke znova sa pustit do toho a tie prve dni no katastrofa ...terz mam strasnu chvilku neviem co robit ....fuj ale tak som pribrala ze konec toto neee

daka kofa

Lenze u nej to bude viac psychickeho razu, nielen o jedeni "viac". To presne poznam. Chcem byt chuda, ale miesto toho sa prejedam a hladujem. Teraz sa snazim jest normalne, ziadne hladovky, lebo to je spustac prejedania sa. Jem ked sa nudim, ked som smutna, nervozna atd...Jem az kym neprasknem. Je tazke s tym seknut. Cele je to o psychike. Musis si vyriesit vnutorne problemy a potom prejde aj prejedanie.

fish

no mam 17 pisem tak chaoticky lebo som zo seba sklamana.chcela som nastupit do skoly a byt uz zdrava ale to nepojde no a mam 160cm som malicka a vaha 45kg az 47 kedy ako aj 48 ale mam velke brucho a ked to poviem mame ta sa zo mna smeje.a mne sa uz nechce tak dalej zit

karbo

tipujem ze mas malo rockov, preto pises tak chaoticky o tom, ze chces zomriet....to este nieje dovod na smrt ver mi ...vsetci sme si niecim podobny kazdy clovek sa rad naje a semtam aj preje vsak to este nieje koniec sveta ja som na tom terz rovnako prehnala som to dost a terz musim zhadzovat nabrate kila ..mam prvy den diety a ten je najhorsi, mam srasne momenty ked chcem otvorit chladnicku a zacat ju vyjedat, no viem ako by som sa potom asi citila tak sa drzim ...kolko mas kil prosim ta ?

fish

lutujem sa kazdy den placem som z toho zufala nenavidim sa a nejde z toho von ani neviem ako som sa do toho dostala ja uz ani neverim ze sa z toho dostanem von

fish

neznasam sa a cely moj zivot dnes som sa prejedla napisem vam co vsetko som zjedla rano jeden cokoladovy jogurt,3mrkvy,kusok tvrdeho sira,1vyzivu,2piskoty v cokolade,4slane keksy,banan v cokolade,potom prisiel obed 1tanier polievky,2rozky zo syrom a kecupom,jeden z grankom a maslom vela grnaka,2nanuky jarka,a este mlieko s grankom myslim ze asi vsetko dufam ze som na nic nezabudla prosim ja neviem ako z toho von uz to ide dlho so mnou tak chcem umriet