Nutkave prejedanie sa

Príspevok v téme: Nutkave prejedanie sa
kissable

ahojte
tato tema je urcena nam vsetkym, ktore trpime nutkavym prejedanim sa. sama mam tento problem.. casto sa doma prejedam, hlavne ked nasi nie su doma (co je nanestastie dost casto). mnozstvo jedla, ktore doslova "zozeriem" je obrovske.. chuti mi vsetko naraz - klobasa, nutela, jogurt, rozok, hranolky, hrozno..
niekedy sa takto presytena citim spokojne, no inokedy ma zlomia vycitky svedomia a zvraciam.
mam nadvahu a nenavidim svoje telo. chcem schudnut z viacerych dovodov, ale vzdy sklznem k nechutnemu prezratiu sa..
je to zle. mate aj vy tento problem?

Simuses

Ahojte. Mám rovnaký problém ako vy. Strašne často sa prejedám a neviem to zmeniť. Čo mám robiť? Už som zo seba nešťastná...

kavicka

AHojte kocky, ja som si tym vsetkym presla - tahalo sa to od 12tich - zacalo to anorexiou a po 2 rokoch, pri vysoko extremnej vahe sa to prevalilo do bulimie a trvalo este 6 rokov... peklo... bola som na psychiatrii, na lieceni, lebo sa do toho pridala tazka uzkostna depresia... nepomohlo... zabrali mi az lieky - spravna davka. Jedna tbl. Cipralexu nepomohla ale po 2tbl. sa to zacalo zlepsovat ... a dost pomohlo, ze som nasla muza svojho zivota... Teraz uz sa 4 roky citim uplne fit ... beriem sice stale Cipralex - uz len 1tbl. ale na PPP pomaly zabudam... aj ked uplne sa to nikdy nebude dat vymazat z pamati...
Chcem Vám týmto povedať, že je nádej sa z toho dostať (lebo sama som tomu už ani neverila...)Drzim Vam palce... je to dlhy a velmi tazky boj, ale zivot stoji za to!

mimi22

uz je to vonku...ja viem ze nerobim dobre ale ked ja nedokazem vydrzat alebo sa najest normalne..ja uz vazne neviem ako dalej.

lienocka

nechod vyzvracat :) povec si ze hold, stalo sa a ideme dalej nabuduce si dam pozor :)
tak si to ako taku lekciu, ze nabuduce si budes musiet dat pozor (ako normalny clovek ktory zje viac a nauci sa cez to) :)