Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.
Hlísty, ako liecit?
take male asi 1cm dlhe,,biele ?
Mrle su malicke, kladu vajicka okolo konecniku, svrbi to, ludia sa skrabu(hlavne deti) a nejak pri nedostatocnej hygiene sa po dostane oralne spat.
Hlisty su velke ,niekolko centimetrov dlhe.
Ta metoda s cesnakom a tekvicovymi semiackami obcas pomaha, ale nakoniec moja mama , kedze nevedela zohnat cicvarove semiacka(ani neviem, o co sa vlastne jednalo, doteraz som to nenasiel), dala mi nejake striebriste male pilulky farbiace prsty na fialovo- iste nejaky poriadny jed, a to to vybilo za par dni.
Teoreticky by sa to malo dat zlikvidovat aj roznymi cisticmi a detoxifikatormi criev.
Z inych prostriedkov je na to artemisia absynthia(wormwood)napriklad.
aky je rozdiel medzi mrlou a hlistou?
zdar, ja zas neviem ze ci mam hlisty, motolicu alebo pasomnicu. v krvi mi zistili velke mnozstvo protilatky (IgE) ktora sa v tele nachadza ked mate endoparazity... no, a zistili mi to tak ze mam uz par mesiacov stale sa vracajuce choroby a ja som nikdy nebyvala chora... posledne tyzdne je mi stale zle, boli ma hlava, brucho... obcas mam teplotu. no a akosi som tusila ze to bde urcite nejaky parazit, obavala som sa toho...a dnes pri vyprazdnovani som zistila ze tam plavaju nejake... asi do 2cm dlhe zelenobiele veci, hrube tak tri milimetre, a vobec neviem, ci je to motolica alebo clanky z pasomnice? Je to velmi dolezite neviete pls ako sa to da zistit? :-((( buduci tyzden idem k imunologovi ale tam mi to nezistia lebo by mi museli dat sondu... pls poradtee...:-((( dik moc...
caute. aj ja som nedávno mala tie isté problémy, tiež som nešla k lekárovi. Mne pomoho cesnak rozltačení v prevarenom mlieku(1dcl). Pila som to 2-3 dni a je po všetkom. Je to strašne hnusné, ale dá sa to vypiť.
Ja som dneska tiež niečo takého objavila a ked ste tu spomínali nejaký VERMOX tak by ste mi mohli povedať že kolko stojí?..a jak sa má používať?hmmm?lebo fakt kruté to je že niečo takého mám v tele:(