Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlísty, ako liecit?

Príspevok v téme: Hlísty, ako liecit?
peter s

Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.

Súvisiaci obsah

peter s

no aspon niekto mi napisal... DAKUJEM Mara!
a uz tie tablety mam doma volá sa to takto:
Vermox.
No a budem sa snazit nejako vyliecit.Nechapem, v zivote som nemal nieco taketo a imunitu mam ako medved.Cez rok mozno len raz nádcha a viac nic... A SU TO NAOZAJ MRLE???
LEBO TAM JE URCENE DAVKOVANIE po2-4tyzdnoch uzit 1tabletu. a na ine parazity, ine davkovanie.
TAK PROSIM NIEKTO NAPISTE...

mara

nemas hlisty ale podla velkosti by to mohli byt mrle. aspon ja si myslim.inak je na to syrup ktory kupis v lekarni bez receptu. berie sa asi tyzden alebo tak nejak. a nie je to ziadna hanba. aj dospeli to mozu dostat lebo je to prenosne ochorenie. takze sa odporuca preliecit celu rodinu s tymto syrupomk. papa a skore uzdravenie