Hlísty, ako liecit?

Príspevok v téme: Hlísty, ako liecit?
peter s

Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.

Súvisiaci obsah

Pukanec

Co zapricinuje nakazenie sa hlistami a mrlami? kontakt s nakazenymi ludmi, zla hygiena, alebo z nejakej stravy sa daju dostat?

secretkaa

ludmila, hlisty a mrle je sice rozdiel, ale ja to volam rovnako :) tak ked to chces presne, tak ten Vermox zabera na MRLE :)

secretkaa

na hlisty jednoznacne tabletky vermox. mne doktorka povedala jednu tabletku rano a jednu vecer. je ich tam sest-cize tri dni. ale zabrali uz po prvej tabletke ;)

Lenush

pamatam si, ze ked som bola este decko, tak som mala hlisty. bolo to neskutocne bolestive ale az dnes som sa dozvedela, ze to su husenice dlhe az 20 cm. ble, je mi z toho zle..
ako sa da nakazit hlistami? babka mi vravievala, ze ked budem jest vela sladkosti tak budem mat hlisty..
teraz mam 22rokov a sladke jem len vynimocne, ale ak mi poviete ze hlisty sa mozu vytvorit zo sladkeho, tak uz nikdy nedam do ust ani cukrik..

RNG

Vidim, ze v prispevkoch je uz dost rad, vsetko viacmenej fajn, teda podla mojich vedomosti-, takze z tejto temy odchadzam spokojne. Nieco sa tu dosiahlo pozitivne

kiara55

VYBORNY NA HLISTY JE SIRUP PYRVINIUM STOJI OKOLO 80SK,A DA SA KUPIT BEZ RECEPTU.MNE TO TIEZ PORADILI A 100%VYSLEDOK.