Hlísty, ako liecit?

Príspevok v téme: Hlísty, ako liecit?
peter s

Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.

Súvisiaci obsah

pa3k

ako zistim ci mam hlisty ? lebo som sa hral zo psom co ich mal (mozno aj ma) a bojim sa lebo ked si pomyslim ze mam v tele dakeho cervika ... ani myslat nma to nemozem je to hrozne .... aaa fuj

jasna

Môjho manžela po pohlavnom styku bolí penis. Mal už niekto takúto skúsenosť? Nie je to však vždy, ale mám strach

jasna

Nebola som u lekára. Hanbím sa.Že je to vraj problém s hygienou, ale ja naozaj dbám o svojom tele, takže to musí byť o niečom celkom inom. Ešte musím skúsiť to s cesnakom, lebo ho mám rada a nevedela som o tom, že aj on pomáha.

bebika

jasna,tak si precitaj vsetky prispevky od zaciatku az do konca a mozes si vybrat.Uz staci len nieco uplatnit.
pekne sa vyliecte vsetci!