Hlísty, ako liecit?

Príspevok v téme: Hlísty, ako liecit?
peter s

Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.

Súvisiaci obsah

syma

peter s, dať si niečo môžeš, len to neprežeň :)
mirinka, ty si kúp difussil alebo parsidosse, to je na vši a hnidy poctivo povyberať :)

keren

Mirinka: hlistky nie su vajicka vsi, to su HNIDY a to je velky rozdiel... su to male biele gluocky pri korienkoch vlasov a vacsinou pri tom hlava poriadne svrbi... v lekarni sa da kupit sampon, ktory vraj pomaha, ale vlasy su po nom dost suche

peter s

Mam este otazku:
Ked som si uz "dal" to PYRVINIUM, tak mozem pit ALKOHOL?
Lebo na buduci tyzdem idem s kamosom na koncert (asi) a budeme poriadne ozraty... :-)
Ci mi to neuskodi...
Ked uskodi, tak tam nepojdem,

mirinka

chcem sa teraz ja spytat ako liecit hlisty,co su vajicka vsi ze?
mam pocit ze ich mam na hlave ako vyzeraju?,mam take biele asi cm gulocky nalepene pri korienkoch vlasov

matulik

na tvoj problem celkom zabera aj cesnak, papaj vela cesnaku a bude po probleme, sice nevonia velmi prijemne ale oplati sa to a zabera dost rychlo....zarucene

syma

daj si jednu polievkovú lyžicu po raňajkách a po mesiaci, ak sa to nezlepší opakuj, ale nejedz k tomu aj tabletky, neboj bude to ok :)