Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.
Hlísty, ako liecit?
kup si VERMOX (6 tabliet) to mi ozaj pomohlo, v lekarni som to zakupila bez receptu
musis preliecit celu rodinu, u nas to bolo stale to iste, stale sa to vracalo,az kym sme vsetci co zijeme v jednej domacnosti neuzivali Vermox odvtedy je pokoj
no ja to mam stale ras sa mi to objavilo povedal som to mame kupila take tablety vola sa to vermox vsetko ok za 4 mesiace som to mal znovu asi 4 krat som to nicil a potom vsetko ok a teras zase tablety us nemam prsty si neolizujem ruky si umivam povsetkom co vikonam ked pridem zo skoly si ich umijem nechty mam male neobhrizam si ich tak co mam robiiiiiiiiiiiit
tie male cervicky su mrle a ked pojdete do lekarne a vypytate si Vermox tak vam ho normalne bez predpisu daju spapate pilulku a je po cervickoch.
ludia neboje sa ist doktorke sa nic neni.dnes som bol mam 15 a w poho bol som s mamow.dala mi lieky na desinfekciu čriew tak za 5 dni je po hlistoch...
PROSIM VAS PORADTE MI...KED MOJU NETER SVRBI V OBLASTI KONECNIKA A V STOLICI SU MALE ASI 1 CM DLHE BIELE AKO CERVIACIKY TAK TO SU HLISTY CI MRLE
chcela by som sa spytat, aku dlhu dobu je potrebne jest ten cesnak?
na hlísty je velmi dobré jest cesnak...mam to odskúšané!
Na hlísty aj pásomnice vraj zaberajú tekvicové semiačka, treba zjesť naraz 10 dg. Tiež cesnak. Malé červíky sú mrle. Nebojte sa ist k lekarovi, odnesiete trochu stolice a zistia co máte.
hmm mam hlisty....a je to dost neprijemne bo mam z toho hrozne svrbi....je pravda ze na to pomaha cesnak???alebo co pomaha???je mi trapne ist k lekarovi...prosim o radu...dakujem