Hlísty, ako liecit?

Príspevok v téme: Hlísty, ako liecit?
peter s

Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.

Súvisiaci obsah

kristus

Akozee...naco ist doktorke?a naco uzivat ljeky?saq neska je us nato akurat taq alkohol njeco silneejsje ako tatran abo vodka a je po seckom...trosku popijes a mas...uplne to staci vypalit a mas!!!

bozeeee

boze aj ja ich ich mam...zistila som to vcera a skoro som odpadla.totalne histericky zachvat som chytila...uz ich mam urcite dlhsie...ale teraz jak to viem tak som dostala nejaku psychicku zabranu a jaksi nemozem ist na wc...NECHCEM...boze co mam robit?

sasha

ked som bola mala,mala som hlisty a lekarka mi dala fakt lepiacu pasku a tak mi odobrala vzorku a to potom posielali na kultivacie

sasha

wermox je na predpis a stoji cca. 47,50. to je cela cena lieku. doplatok je cca 25,-. a sirup pyrvinium je teraz vypadnuty-docasne ho prestali vyrabat.

kubess

Ja som vylucil jednu taku 10 cm hlistu. Dost som sa toho zlakol a teraz neviem co mam robit ci mam ist s tym k lekarovi.