Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Hlísty, ako liecit?

Príspevok v téme: Hlísty, ako liecit?
peter s

Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.

Súvisiaci obsah

ja_na_14

hlisty vidu zo zadnej casti tela tak ze si do nejakej misi nalejete mlieko a potom si nan nejako sadnete vidu........hm

tonkaaa

baruska, to je dobra hlupost co robis. tym kovovym predmetom si mozes jedine tak poskodit analny otvor. ak sa hanbis rodicov, tak chod sama do lekarne a pytaj si vermox. je to uplne bezna choroba, lekarnicka sa nebude na teba nijak divne pozerat. tento liek je iba na lekarsky predpis, ale ako bolo spominane, niektori lekarnici to chapu. ja som navstivila tri lekarne a az v stvrtej mi to dali. bol totiz vikend, tak to chapali, ze je to neznesitelne a na pohotovost kvoli receptu ist je hlupost. tak sup sup do lekarne a ten kovovy predmet vyhod!!!! vajicka tam vzdy budu ->vzdy nove mrle!!!

xxxxx

nic volnopredajne sa kupit neda len vermox a ten je na predpis ja som siel k doktorovi som povedal ze mam hlisty a bez vsetkeho mi ho napisal...tak sa nebojte ist k doktorovi aj ja som sa hrozne bal a uz je to za mnou a prezil som:D

dirrat

Necitala som tu vsetko, len sa chcem opytat, preco sa hovori, ze ked budete jest vela sladkosti, budete mat hlisty? Je to pravda alebo klamstvo, dakujem?

hlista

Preco sa vsetci tak bojite ist s tym k lekarke. Nebojte sa, uz sa nerobi vyter. Da vam domov sklicko s lepiacou paskou. Tu pasku si rano prilepite na konecnikovy vyvod a nalepite spat na sklicko. Urobite si to sami doma. A sklicko prinesiete k lekarke, alebo priamo do laboratoria. Ziadne babske lieky ako cesnak, alebo slivovica nepomahaju. Kedysi byval na tuto pliagu Helmirazin, potom Pirvinium a teaz je to Vermox.Zabera. Hlisty sa dostavaju so spinavych ruk od zvierat. Ak mate doma psika, alebo macku, asi ju neodcervujete kazde 3 mesiace. Staci, aby sa tieto zvierata niekde v byte posadili, vy sa toho miesta tiez chytate rukami (napr.deka na sedacke) a vajicka hlistov si prinesiete neumytymi rukami do ust.Usadia sa vo vasom traviacom trakte. Cloveku niekedy potom prestava chutit jest, bolieva ho brucho, je malatny, unaveny. Najhorsie je to skore ranne svrbenie. Vyberanie nepomöze. Samicka vylieza skoro rano do konecnikoveho otvoru, kde kladie vajicka. Takze: ist okamzite k lekarke, umyvat si ruky a konecnik! Ale pozor, hlisty su infekcne ochorenie, preto je mozne ze ich uz maju aj dalsi clenovia vasej rodiny. Vzdy je dobre preliecit Vermoxom vsetkych clenov rodiny. Neuskodi to.

[zruseny8]

hej pyrvinium prestali vyrabat, ale to bolo skor pre deti. ja odporucam vermox, mne velmi pomohol, aj ked mi to MC rozhadzalo, zase nie az tak radikalne. no lenze vermox je na lekarsky predpis. osobne som ho dostala aj bez neho, pretoze v niektorych lekarnach ti ho daju, bo magistry pochopia ze nemoze nijako uskodit a okrem toho mne sama povedala ze pyrvinium prestali vyrabat, tak nevadi ze daju bez receptu. inak vexmox je este lacnejsi ako sirup pyrvinium, stoji tak do 40sk. ak niekto je z kosic, vyskusajte lekaren co sa nachadza pri stanici. ako som spominala, mne ho dali bez problemov

petqoooo

Bozeee musim na teba reagovat aj ja som niečo podobné dostal tiež odkedy viem že to mám nechcem chodiť na záchod napís mi na mail ako ti to dopadlo.

vichrica

Ja týmto problémom trpím dlhé roky, pyrvinium vždy zaberie, ale prestali ho vyrábať, čo je zle, lebo vraj nič voľnopredajné už neexistuje. Je to tak?
Poraďte.Ďakujem

baruška

bože:(...ja uš nemožem....:(
je to hrozné:(...ja uš som tie mrle raz mala a zbavila som sa ich ani neviem ako:(...ale teraz ich mám asi týždeň a bojím sa aby sa to nerozšírilo ešte viac:(....ja si ich každý deň vyberám malým kovovým predmetom a denne ich vyberiem asi 20 dokopy...chvílu to je v pohode a potom zasa tá pichavá a bolesť a neznesiteľné svrbenie:(....tak zasa vyberám...niekedy tam mám aj takú tekutinu, niečo ako sliz:(....niesu to tie vajička? lebo aj to si vyberám....je mi z toho vždy nagrc:(...naši o ničom nevedia a k doktorovi nejdem:(...idem sa asi nacpať cesnakom a hneď zajtra kúúpim ten sirup pyrvinium,nech mám svätý pokoj:(...tak ďakujem celému fóru, sú tu super radyy:P...napíšem ako mi to dopadlo:(držte palce

jana117

Prosim, poradte, kde se da na Slovensku koupit Vermox, co nejblize mestu Brnu. Je k dostani zcela bezne v lekarnach nebo je lepe zajet do vetsiho mesta? Jana