Zdravim, chcel by som sa opytat, ako liecit hlísty. Ja o tom nic neviem a doktorke s tym nepojdem.Vcera som to zistil a neviem si dat rady.Pytal som sa jednej pani, ktora bola doktorka a odporucila mi nejake lieky.Dnes ich budem mat. Vcera som to zistil, ked som zbadal nejake male cervicky na h...e.velke cca 1 cm.Mam 15rokov.Je mi hrozne,ked pomyslim na to, ze mam v bruchu nejake cerviky. idem sa zblaznit!Prosim poradte mi.
Hlísty, ako liecit?
mam hlisty a newjem ako sa ich zbawit... pprosim pomozte mi!!!
Hlisty a mrle nie su to iste...az mas hlisty, tak maju tie cervy aj 10cm, az mas ale mrle, tak to su len take malinke-1cm-ove...treba jest aj vela cesnaku:))
VERMOX pomože,tie mrle/hlisty/maaju aj male deti,mne doktorka povedal,že je to z mlieka a mliečnych výrobkov.pokoj,ked pojdeš k lekarke normálne jej to povedz,nebude robiť žiadne vyšetrenie a dá ti lieky.
chcem sa spytat bola som na pohotovosti s mrlami ale tam minerobili ziadne vysetrenia zeto musim ist ku lekarovi ale dali mi vermox ja sa chcem spytat ake vysetrenia sa pri tom robia dik
pirvinium zabera, potom este bol na to nejaký sirup červenej farby neviem ale ako sa volá presne,skús najst na nete
no neviem, my sme sa ucili na strednej ze mrle su malicke asi 1 cm, a hlisty su vacsie nieco ako dazkovsky... neviem ci to je to iste.... ale viem, ze v knihe to bolo tak pisane a boli tam aj obrazky