počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
Ewca- nie ja tym netrpim.. a viem o tom tolko lebo tu citam prispevky z dlhsie aj sama proste viem :D.. o vracani svoje ja som ho mala nechtiac lebo mam zapaleny zaludok cize viem co to je :/
sak ked ma nad 70 tak to neni take hrozne uz:)
uz viem, 74..
alebo vazi 72? ja asi ani neviem :))
ale je to krasny chalan, ja vobec nevnimam, ze by bol prilis chudy, je to jednoducho typ postavy a k nemu sa hodi.
:D aha, ok, dakujem:) ja uz teda ani nevychadzam z domu odteraz:))
beskyd
cvici doma na posilnovacom stroji, hlavne ramena, chrbat a brucho. vyska/vaha 187 cm / 76 kg. 25 rokov. ale ma peknu rovnu sumernu postavu, sice je chudsi, ale ma pekne tvarovane telo.
dalo by sa to tak nazvat, aj ked tazko povedat, ale v podstate aj ano, aj ked mam dostatocny pud sebazachovy, aby som nezachadzala az do krajnosti. ale byvalo to horsie. tiez som nikomu o tom nepovedala. nejedla som a citila som sa zufalo. nevracala som, iba som nejedla. ale casom uz to bolo neunosne, ako som psychicky trpela. presne, ako popisujes ty. nevedela som existovat sama so sebou. mala som pocit, ze chcem ujst nielen od svojho tela, ale este viac od svojej duse. neviem, ako som k tomu zaveru prisla, ale povedala som si, ze nemam silu takto dalej. a prestala som rozmyslat nad tym, ci som chuda alebo tucna. jednoducho som zacala jest a nepozerala som sa na seba do zrkadla, nevazila som sa, len som casom s potesenim zistila, ze ma dokazu zaujimat aj ine veci ako jedlo. bol to krasny pocit rozmyslat o niecom inom. prislo to postupne. ja som totiz stavila vsetko "na jednu kartu", bez toho, aby som to riesila s psychologickou. jednoducho som zacala jest a povedala som si, ze aj ked skoncim ako obezna, je mi to jedno, lebo ja chcem normalne zit.
...a co robi pre to, aby pribral? cvici?
goccia, aku vysku/vahu ma tvoj frajer?:P a kolko ma rokov?
Goccia,vazim si tvoje rady a dakujem za ne.viem,ze mi chces pomoct.neslubujem,ze sa zacnem liecit.pretoze konecne mam pocit,ze robim nieco,co mi pomoze schudnut.a to velmi chcem.a urcite to poznas.ze tuzba po stihlosti a tuzba po vracani,pripadne nejedeni je velmi silna a tazko jej odolat.myslela som si,ze si tajna psychologicka,az ta nik neprekukne.lebo tvoje rady maju hlavu aj patu.teraz si ale myslim,ze si anorekticka.prosim,povedz mi,co si vlastne.43kg?to je urcite anorexia.vsak??