Bulimia?

Príspevok v téme: Bulimia?
unhappy

počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(

goccia

musi to byt hrozne, problemy so stravovanim bolo to najhorsie, co som kedy zazila, a to uz som zazila zopar blbych veci v zivote. pred tymto nemas kam ujst. je to na zblaznenie. mozes len dve veci - bud budes vracat a chvilkovo si pomozes, alebo zaradis spiatocku. fakt chod radsej tou druhou cestou. pretoze to, co prezivas teraz, nie je zdaleka tak zle, ako to, co moze este prist.

Ewca

Musis byt bulimicka.ved si mala43kg.preboha!ci si anorekticka?dobre,jedno lepsie ako druhe.a dnes som vyvratila len 1rozok.dost slabe.obed sa nedal vygrcat.nasi boli stale tu.vies jak ma to stve?

goccia

Ewca

nie som bulimicka ani byvala bulimicka, nastastie. ale urcite skusenosti s vymyslanim ohladne hladovania mam.

sama to neprekonas, na to sa radsej nespoliehaj, aby si nestracala cas cakanim a zatial sa dostanes este dalej a dalej do problemov. fakt, najlepsie ak by si v pondelok zasla niekam za psychologickou, mozno objednat sa, neviem, kam pojdes, ale ries to hned tento tyzden, kym si to uvedomujes a kym mas zaujem to riesit. a aj odvahu.

Ewca

Ty si teda bulimicka.ci byvala bulimicka?to je dobre,ze mam info od cloveka,co vie,o co ide.dakujem.a43kg clovek vyzera hrozne.vidim to kazdy den,hnus!

Ewca

Naskocila som na rozbehnuty rychlik,z ktoreho sa uz tazko zoskakuje.asi mam problem.len treba najst odhodlanie riesit ho...a mozno to prejde samo a prestanem vracat...nie,to asi tazko prestanem...:-(

goccia

Ewca, poslala by som k psychiatrovi vsetkych tych, ktori OBDIVUJU, ze zena v strednom veku vazi len 43 kg!!!!!!! ved je to totalne chore, co uz su vsetci nenormalni?? ja ked som mala minuly rok 43 kg, tak mi vsade len kosti trcali a znami sa o mna bali. aj moj frajer je chudy, dost, a ani na kupalisko nechce ist, kym nepriberie.

no nic, musis byt silna a musis si vybrat. bud budes nestastna a chora cely zivot ako tvoja mama, alebo budes normalna (momentalne si!!) a budes zdrava.

skor tvoja mama by sa mala citit blbo, ze je anorekticka a nedari sa jej to prekonat. a tie jej kamaratky, ktore ktovie co si hovoria za jej chrbtom, mozno ju lutuju, ale do oci jej to nepovedia. fakt sa musis teraz spolahnut na vlastny usudok a na vlastny rozum. a ten ti hovori, ze vracat a nejest a mam 43 kg je nespravne. a mas pravdu!!! tak si za tym stoj a nenechaj, aby ta druhi niekam dotlacili, do niecoho tak choreho. tvoja mama by ti mala zavidiet, ze si to uvedomujes a ze s tym chces nieco urobit!!

Ewca

Dobre si pochopila.pozitivne.aky su chudi,a mama na svoj vek,a priatel chudsi jak ja atd atd.jebe mi z toho.inak,kamaratky mi vravia,ze som chuda,lebo som vysoka a naozaj vyzeram stihlo.len ked mne sa zda,ake mam brucho,stehna,zadok.ach boze.a pri tych dvoch fakt vyzeram jak tucna.lenze oni vyzeraju anorekticky.a moje kamaratky mi zavidia,aka som chuda,mamine kamaratky mi vravia,ze som tlsta.atd.fakt som stastna,ze grcam.hadam schudnem a budem ukazkova...

goccia

pockaj - mozno som to nespravne pochopila. ludia komentuju chudost tvojho frajera a tvojej mamy pozitivne, ci neutralne, ci negativne?

goccia

Ewca

toto je tak chore, co musis pocuvat! to by malo dopad snad na kazdeho normalneho cloveka. a ty, ak si citliva na svoj vzhlad, tak takyto napor len tazko mozes ustat sama. necudujem sa, ze si zacala vracat. asi zijes v trosku cudnom prostredi, ktore sa dost zameriava na to, kto je ako chudy, a cim je kto chudsi, tym vyssie hodnotenie si vysluzi. a to je uplne nespravne a zbytocne! prosim ta, nenechaj sa do tohto zatahovat, vidis, co to s tebou robi!!! nezavidim ti, musis to mat velmi tazke. moja, fakt by ti bodla opora v niekom, kto ma na vec zdravy a spravny pohlad a vie ti ho aj sprostredkovat. a to je dobry psycholog. fakt nevahaj, budes sa citit lepsie a vyhnes sa vacsim problemom.

Ewca

Do riti.som nervna,agresivna.neda sa somnou bavit.serie ma aj to,ze moj je chudsi odo mna o4kg.vyzera jak troska.kazdy den len pocuvam,aky je chudy,aka je mama-chudsia odo mna.mam toho dost.lezu mi na nervy vsetky tie skur..ne reci.chcem schudnut,strasne chcem...:-(