počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
alebo anorekticka toho typu, co bolo spomenute nizsie, ale URCITE MAS PORUCHU PRIJMU POTRAVY, tak urychlene s tym cosi treba robit! psychiater...
Ewca
fakt podla tvojho posledneho prispevku si bulimicka
ewca no podla toho co si napisala teraz v spolednom prispevku ako sa po jedle citis je jasne ze mas psychicku poruchu.. mala by si s tym nieco robit :/ nedopadne to dobre ked sa na to vykasles a budes v tom pokracovat.
Ale ja sa po jedle citim hrozne.potrebujem to vyvratit.lebo ked nevraciam,saliem.som nervozna,agresivna.ako lev v klietke.proste to musim vyvratit dobrovolne,alebo nasilu.laxativa brat ani nemusim.prehana ma aj bez nich.
ewca, v poriadku rozhodne nie si...máš asi anorexiu purgatívneho (prečisťovacieho) typu...neberieš náhodou aj laxatíva?
ale kasli na to co to je :/ bulimia je ak to pocitujes ze CHCES za kazdu cenu varcat ze sa citis byt hnusna .. tucna a neviem co este.. tym si sama sebe velmi skodis..
ale ak s tym prestanes tak ju nemas.. ako napisala goccia.. drzim prsty
Gocia-to som uz skusala,ze od zajtra prestanem.namiesto prestatia by som dokazala vyvratit uz kazde jedlo.ale drzim sa.viem ze to neni normalne.len som chcela pocut,ze nemam bulimiu.ze je to len vracanie.a nie bulimia.
ewca - nie nemam.. ale viem o vracani svoje lebo mam problemy so zaludkom.. a je to hnusne :/ nedokazala by som si takto sama skodit .. ved ty chces schudnut uz len tri kila nie? no ved to hravo zvladnes aj bez toho! 2 mesiace je dost... to ti nevadi co robis? neviem ale mne by to pripadalo chore :/ .. ved jedz ako doteraz.. rob brusaky.. a stake behavaj ono sa to ukaze casom .. hoc podla mna na tvoju vysku mas super vahu
Ewca
skus jednu vec - prestan od zajtra s vracanim. Ak to nedokazes, mas dokaz o tom, comu sa branis - ze si bulimicka.
Ak to dokazes, tak uz to nikdy viac neskusaj.
Ty to mas?bulimiu?