počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
A da sa s tym prestat podla teba,ked to je jak zavislost,telo aj mysel to vyzaduje?asi mam skor strach.obrovsky strach.z liecby.a obavy,ci sa s tym da skoncovat,ked raz clovek zacal.
beskyd jasne ze sa urazili :DD smrtelna urazka :)
beskyd
zeny si pripadaju tucne, muzi si zas pripadaju vychudnuti
a ja to nechapem
no neviem, ja som robil v takmer cisto zenskom kolektive este pocas skoly a raz som zadrel nieco v tom style ze musim ist uz rychlo na obed lebo som z vas najchudsi:) cim som im chcel vyjadrit kompliment ze vyzeraju normalne a ja som vychudnuty ale samozrejme som zistil ze to bola somarina lebo vsetky sa najezili jak macky ze ci sa mi zdaju tlste:))) kokso, riesite to jak keby na tom stal svet ci mate o 5 kil viac alebo menej, aj tak vam len masiruje mozog modny priemysel, inak by kazda zena mala 70 kil alebo viac lebo taka postava vyzera esteticky, zensky, makko a nezne, nie dnesne vychrtliny s chlapcenskymi postavami
myslis ze je to lepsie ako brat drogy, tak v tom budes pokracovat? nemyslim ze ma zmysel ti nieco hovorit lebo ty chces v tom pokracovat. vies kolko je bab ktore uz nechcu ale tak su v tom hlboko ze aj tak maju problem prestat?
Hej.do toho ich hovno.ale tu nejde o nich.ale o moje pocity.ja si pripadam tlsta a chcem schudnut.a minimalne raz za den musim grcat.inak budem zurit,nervovat,budem zla,podrazdena.az kym nesplnim svoj ciel.je to chore?a co.ini sa nicia horsie.alkohol,drogy,atd.
no ale ty nie si tucna. tak tie kamaratky su dost divne teda. aj keby si bola, co ich do toho.
Jaja-kamaratky.nie kolegyne.porovnavaju nas.a neveria,ako je mozne,ze je starsia o 30r.a taka chuda.a ja ze som tlsta.oproti nej hej.preboha,ked je len kost a koza,tak necudo.je uctovnicka vo firme.
ewca, mamine kolegyne ti vravia ze si tucna? zvlastne. mozem sa opytat, ake ma mama zamestnanie? lebo je to dost primitivne.
Simonella-to chapem.parkrat som mala gastritidu.a neuveris,to vracanie mam asi z toho.pred2mesiacmi som pre zapal zaludka nejedla,ked jedla tak vracala.a zapal odisiel a ja som vracala dalej.az doteraz.sice nasilu,ale stale...