Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulimia?

Príspevok v téme: Bulimia?
unhappy

počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(

goccia

Ewca

nemala som az taky velky problem, ako som uz spominala, nikdy som nevracala, len som skoro nejedla. a ano, uz som normalna :) stihla som sa v zaciatkoch spamatat :)

Avril999

Ahojte baby.Mam zavraty a strasne sa mi toci hlava,boli ma,huci mi v usiach.Moze to sposobovat vracanie?Tie zavraty su take,ze mi je az zle.Dakujem

Ewca

Ale ak by som cely vikend netravila na nete na tejto stranke,tak by som sa neodvazila.fakt je to ine,ked ti niekto poradi,nasmeruje ta,inak by som to asi neriesila.este ze ste tu:-Dvy,ktore ste to zazili a viete,co treba.

goccia

nie nie, neboj, ides tam opravnene, fakt mas problem a fakt ju potrebujes, a ona ti to len potvrdi a pomoze ti. neposle ta prec :)

Ewca

Ja som jej ale nevravela,o co ide.len,ze sa potrebujem u nej objednat,lebo mam problemy s jedenim.a ona sa viac nepytala.ze v pond.sa v klude porozpravame,lebo tam mala pacienta.a este jedna vec-co ked mi povie,ze nemam ziadny psych.problem?ze vraciam2mesiace,tak preto nemusim hned mat bulimiu.ach jaj.co ak ma posle prec,ze nema co na mne liecit?

Ewca

Ved hej,lenze este nabrat odvahu a naozaj tam prist.vies,mam strach,az nespadnem este hlbsie.co ak raz,nebudem chciet vracat a pojde to samo?tak,ze uz to neovplyvnim?preto,kym to mam ako tak pod kontr.som tam isla.

goccia

Ewca

sice ta nepoznam, ale urobila si mi taku radost a zaroven ta obdivujem, si fakt sikovna, taka zena cinu :). som zvedava, co ti povie psycholog a ako to cele bude dalej. urobila si super vec.