počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
A goccia-to aj ja robim.ked mam dost jedla,odmietam ho.ja bud vraciam,alebo nejem.takze neboj.riadim sa vlastnym rozumom.viem,ze s tym treba nieco robit.
Takze simonella,zapal sa prejavil stalymi silnymi bolestami zaludka.stale v kuse.aj v noci.neskor,tak po tyzdni vracanie.cele to sprevadzalo nechutenstvo,potom vracanie po kazdom jedle.a zaludok si zvykol.bolesti odisli,ja stale vraciam.co este chces vediet?
Ewca, prosim ta, prispevok od Threesha66 ignoruj, riad sa svojim rozumom, pretoze to, co popisuje Threesha66, je rovnako chore ako vracanie...
Mozem vam povedat ze ja robim asi to iste akurat nie kazdy den ale obcas, lezie mi to na nervy ale citim sa presne ako ewca. Je to hnusne ale asi fakt mas bulimiu, a ja mam asi zaciatocnu ale uz som s tym prestala lebo ma mama vymakla a nevedela som ako sa branit voci tomu takze s tym prestavam, radsej nebudem jest veceru ani ranajky iba obed a budem oit vela vody, to ti potom pojde aj samo
ewca - si mala zapal zaludka? z coho? ake si mala priznaky alebo co? ako casto si pri tom vracala? mozes mi pls o tom nieco viac napisat? :) a ked ti po nejakom case preslo tak preco si pokracovala vo vracani?
Dik:-Dsa mi to vracanie zaseklo asi na chvilu.ked ma tu strasite,co vsetko mi hrozi a ako mozem dopadnut...ziadna ruzova buducnost.
super, gratulujem k uspechu, si fakt sikovna, ze si to dokazala. ty sa z toho uplne dostanes.
Goccia?dnes som este nevracala.aj maly uspech je uspech.ze?musim sa pochvalit,az mi to aj nadalej ide tym dobrym smerom.
Ved to je to najtazsie.prestat vracat.ked telo je zvyknute na ten rezim.ja som to neriesila len preto,lebo som myslela,ze vracat1-2x do dna je normal a ze bulimicky vracaju aj 6x za den.takze tak.uvidim,ako to pojde.
no, ale vravim, nebola som na tom az tak zle, asi. tiez to trvalo tak mozno 3-4 mesiace a spamatala som sa. podla mna lahsie je zacat jest ako prestat vracat.