počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
Ahojte.tak mi treba.mam taky zapal nosohltana,ze nemozem prehltat.takze ani vracat,kedze to riadne boli.caka ma asi5dni bez vracania,tak to vyzera.
ewca - no beriem uz quamatel asi mesiac :D..a pocuj.. nevies nahodou z coho si mala ten zapal? lebo mne to doktorka povedat nevie...
a co jak to dopadlo s tym rozkom? dufam ze si mala silnu volu :)
Simonella
Ten zapal-nelieceny trva aj mesiac.ale lieceny tak3dni.je na to vyborny liek-quamatel sa vola.daj si to napisat.a to vracanie,no co uz.akosi ma to chytilo.a teraz akurat tlacim rozky a salamu.dufam,ze to nevygrcam:-(
Ewca joj preco si zas vracala? ved uz jeden den dobre bolo nie? :/ hadam ti ten psycholog pomoze :/ chcela som sa ohladom toho zapalu zaludka uz len spytat ze po akom case ti presiel ten zapal.. :)
a Blondula - ake tabletky si brala na ten zaludok ? a po akom case ti to preslo? dakujem :)
lebo ja ho mam podrazdeny.. ani neviem z coho.. a vraciam tak raz za mesiac.. pridu na mna bolesti a uz to ide :/ humus :/ si neviem predstavit keby som to mala kazdy den .. panecku ://
Threesha66
To je jedno.neberiem to ako rady.dnes som napr.2x vracala.ranajky,aj obed.bohuzial.ked chcem,jem.niekedy len pijem vodu.takze tak.
mne byvalo na zvracanie a aj som vracala ked som mala nieco so zaludkom.ani ma nebolel,len staly pocit na zvracanie.bola som na tu hadicu na gastre a mala som podrazdeny zaludok a aj nejaky piesocek v zlcniku.dali mi lieky a preslo to.dokonca som aj trolinku potom pribrala kedze som len chradla :-(((
Goccia
Ja jej ale nepomaham k tomu aby vracala este viac, i ja som vracala lebo som chcela schudnut ale ked som si uvedomila ze skoncim v nemocnici s vaznymi poruchami travenia a bohvie co este tak radsej som po 5 nic nejedla
Ewca, jedz normalne po cely den ale vecer uz nic len si daj nejaku tekutinu a jablcko alebo ine ovocie a chod potom spat, to t zaruci ze sice bude ti skvrkat v bandierku ale postupne to prestane a teda schudnes tie svoje vytuzene 3 kila
Pocujte ale ja som jej nepovedala nech vracia, ja som opisala tiez svoju situaciu a to ze vecer nech uz nic neje, nech pije vodu a ze schudne a nie s vracanim tak si to prosim ta precitaj spravne
Threesha66
Co mi pojde samo?ako casto vracias?kolko to trva?uz dlho to robis?a voda ta nezachrani.nemozes fungovat len na vode.budes odpadavat.