počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
Simonella
Je to v tahu.na obed som mala kusok lososa a americke zemiaky.neviem,ci som to z chuti zjedla,ci mi to nesadlo,ale islo to von:-(bez mojej snahy.proste samo.a nasi su doma,na nic neprisli,boze,zabili by ma.taka hanba:-(ach sakra...
Simonella
Hej,aj mne to trklo,ze ten zapal n.hlatana mam z toho.ved to je chronicke drazdenie.takze urcite z toho.a prerastlo to do peknej chripky.no pekne-sme tak sproste,zbytocne si vyvolavame dalsie choroby.preboha,to z coho tam mas tie cysty?z vracania??
pocuj podla mna sa ti ten nosohltan zapalil z toho vracania.. lebo si ho casto drazdila.. ved len ja co som vracala kvoli tomu zapalu zaludka raz za tyzden mozno, tak sa mi zapalila stitna zlaza a vznikli mi tam cysty.. to si nechcem ani predsaavit co tam mas ty ked vracias niekolkokrat do tyzdna :/
Ale tak mozno prejde.ja by som bola rada,aby mi to preslo do zajtra:-Dmas pravdu.cim skor,tym lepsie.
a neprejde ti to do utorka ? lebo vies.. cim skor, tym lepsie..
a hej, asi sa preobjednava.. malo by sa :O
No uvidim,ci sa odnaucim.strasne ma boli hrdlo.nemozem si vyvolat vracanie,lebo to by moc bolelo.a samo od seba mi vracanie zatial nejde.tak idem chvilu abstinovat.a k tej psycholog.v utorok nepojdem,ak budem este chora.sa musim preobjednat asi.ze?
no vidis.. mozno sa trochu odnaucis od toho :) .. len sa skoro vyzdrav.. a nie .. mne sa to zu celkom zlepsuje ten zapal :)
Simonella
Ahoj.bola som na pohotovosti v noci.neni to zapal nosohltana.mam riadnu chripku.mala som 39horucky.cele telo ma boli,nevladzem dychat.takze grcat nebudem,lebo nevladzem ani chodit.a nechuti mi jest.takze namiesto vracanie nechutenstvo.ty ako?este mas problemy s tym zaludkom?vracala si?
preco mas zapal nosohltana? si bola u lekara ??
Ahoj.ten zapal vobec neviem.asi z toho,ze som nejedla.a ked jedla,tak vracala.ale neliecila som sa.ehm,rozky parada:-Dzostali v zaludku.