Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulimia?

Príspevok v téme: Bulimia?
unhappy

počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(

Ewca

Hej,ved viem,ze mam ist.uvedomujem si to a to je zaklad.len sa zmietam v strasnej neistote.ist,neist,pomozu,nepomozu atd.strasne tazko sa mi rozhoduje.som uplne vysrata z tych odbornikov.citim sa horsie jak pred maturami.uz3noci som nespala.

Threesha66

Mila Ewca ak ako vidim mas bulimiu a kasles na to co ti tu kto pise a robis si podla seba tak naco sem vobec nieco pises, ja si myslis ze by si mala posluchntu a ist k odbornikovi ktory ti pomoze.

Simonella

jooj chod urcitee.. pomoze ti.. ved to neni normalne.. ani sa toho nechces zbavit ci ? a aj ked, tak ti to pojde samo..
no rob ako myslis ale ked takto to pojde dalej , budes jedna z nich.

Simonella

dobre nevadi..:) no teraz ho mam prvykrat ale neni to hrozne.. a ty ako si na tom? uz lepsie? ides tam v utorok ci si sa preobjednala ?

Ewca

Tak Prepac.nehnevaj sa.chapem preco si tu.to je fajn,ze hladas niekoho,kto to prekonal a chces pomoct aj inym.to je fakt pekne.ten zapal mavas casto?mne sa objavi minimalne raz v roku.

Simonella

nemam nijaky problem.. nechcem schudnut - skor pribrat. len som hladala niekoho kto ma tiez zapal zaludka to je vsetko. a mozno pomoct ostatnym a popisat s nimi lebo chcem ist na psychologiu.. a po druhe - nepisem len do tejto skupiny, ale vsade mozne..

Ewca

Simonella
No tak to je v riti doslova.ak to ma ist samo.bez sebamensieho pricinenia,ojojoj,pruser.ale hadam to nepojde takto.asi mi to nesadlo.ty ale musis mat nejaky problem,inak by si nepisala v takychto forach.ako su bulimia,anorexia.cosi mi na tebe nesedi.ci som paranoidna?:-D

Simonella

Ewca
ved ja si to NEVYVOLAVAM..
a o druhe - no vidis.. to co som ti pisala na zaciatku.. jedlo uz z teba bude ist samo bez toho aby si to chcela.. vidis co vsetko si si tym sposobila ? cim skor to treba riesit.. zapaly, samovolne vyvracania, cysty, horucky.. dosraty zivot :/