počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(
Bulimia?
Ahoj Simonella
Tak to je divne.zvlastne mi tam bolo.tazko sa mi o tom hovorilo.ale pomahala mi,pytala sa sama na kopec veci.a po 40minutach rozhovoru mi vravi-je to jasne jak facka.mate bulimiu.musite to prijat.budeme na tom pracovat.ale bolo by dobre spolupracovat so psychiatrom.a to ja nechcem.tak uvidime.dnes som od stresu ani nejedla.zatial len1kava a 3dc vody.ty sa mas ako??
no ako bolo u psychologicky ????
ewca aj tak si to vsetko vygrcala. radsej jedz pravidelne a normalne hodnotne jedlo.
nie, zdržanlivosť. načo sa prejedat, potom by mi bolo zle. potom to vsetko stravit...načo. hej dala som si šunku s chrenom, moje oblubene :)
To sa neda nejest.taka hromada jedla.to je zachvat chvilkovy.vsetko natlacit.potom vycitky,vsetko zas von.a teraz sa chystam nejest aspon tyzden.iba voda a obed.az schudnem po sviatkoch.a ty preco nejes??anorexia?
ja som takmer nic nejedla...naco sa prejedas
No ahojte.sviatky za nami,chvala bohu.enormne mnozstvo jedla.kolace,udene,kacica,zrala som jak besna.vsetko hned von.to je uz moc.kazdy den4x tycka.zajtra idem k tej psycholog.lebo to sa takto fakt neda:-(
niee.. podla mna nesi na tom tak hrozne.. k psychiatrovi by si isla keby ta tam odviedla tvoja rodina vies.. ze ty by si s tym nesuhlasila.. lebo s psychologom sa budes rozpravat a ides tam dobrovolne cize nema dovod ta posielat dalej.. dont worry :D zvaldnes to! hlavne tam chod.
To mi je jasne,ze pomoct mi moze uz len odbornik.bohovo som sa do toho zamotala.o.k.skusim-ved mozno sa mi tie psycholog.veci okolo toho zapacia:-Dlen nech ma nepere hned k psychiatrovi,z toho mam des:-(
ale co das za to ked tam pojdes ?? SKUS TO! urcite ti pomoze.. ved na to je ! a urcite nemala jeden takyto pripad.. tak nerozmyslaj a chod lebo ak nepojdes my ti nepomozeme...