Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bulimia?

Príspevok v téme: Bulimia?
unhappy

počujte.. môže to byť bulimia ? ked poslende dva mesiace som parkrat zvarcala po jedle .. ako ja neviem dufam že mam len niečo so žaludkom, .. cca raz do tyždna to mam tak ze ked zjem obed, ak ma hrozne začne boliet hltan a napina ma.. ostatne dni to je dobre.. myslite si žeto može byť to ? doktorka ma chce poslať na gastro no neviem či mi presne zistia čo mi je tak sa chcem spytať vas, korí s tým máte nejaké skusenosti... ked ja vraciat nechcem! .. co s tym ? :(

Ewca

Ahojte.dnes ranajky 1chlebik so sunkou,desiata 2chlebiky,obed nebol,poobede 2cokoladove velkonocne vajicka,1horalka,3kolace,1kava,teraz jablko a VOBEC SOM NEVRACALA!!to je parada:-Da ani sa nechystam vracat v blizkom case

Ewca

Goccia
Dik.snad to zvladnem.hej,som blba.ta choroba ma uplne oblbuje.potrebujem odb.pomoc.sama sa z toho isto nedostanem.a to je este len zaciatok.chcem byt uz vyliecena.:-(

goccia

Ewca, ty sa hlavne nechces z toho vyliecit, ty chces byt v prvom rade chuda a nedokazes sa ovladat v jedle. Ale keby to tak nebolo, tak by si nepotrebovala pomoc... No pomoc odmietas.
Vela stastia. Si na tom tak, ako mnoho inych dievcat, a preto je PPP taky problem. Ta psychologicka je teraz mozno jedina, kto ti moze pomoct. Tak za nou aspon chodievaj a pocuvaj, co ti hovori. A bud k nej otvorena. Vydrz to.

Ewca

Tak potom na co je ten psycholog?hovno ti pomoze.na blbe kecy mam aj kamaratky.a psychiater-toho sa stradam,mi bude zle z tych liekov.urcite maju same neziad.ucinky.mam pocit,ze stojim na mrtvom bode.ani tak,ani tak.som asi debil nechapavy.ze?

goccia

Ewca

no ved psycholog ta to ani neodnauci, to mas dobry postreh. Na to su tu psychiatri s liekmi. Ktorym sa ty tak branis... psycholog ti s tym moze len pomoct, ale nevylieci ta. Ale lepsie aspon psycholog ako nic, zatial.

Ewca

Goccia
To dufam,ze to pojde a ze to vydrzim.ale nechapem,jak mozu niekoho odnaucit grcat pomocou rozhovoru.to robia psychologovia,nie?a lieky?neviem,neviem.uplna neistota.zatial si pekne grckam dalej,uvidime.

goccia

Ewca

povedz jej o tvojej mame a o jej kamaratkach, moze to byt pre nu dolezita informacia. Vsetko, co si hovorila nam tu. Neboj, casom si s psychologickou vytvoris vztah a budes jej doverovat, pojde to z teba aj samo. Myslim slova :)

Ewca

Goccia
Fakt to je zvlastne.cudzej osobe hovorit o sebe,svojich problemoch.asi to bude este dlha a mam dojem ze bolestiva liecba.povedala,ze by bolo vhodne spolupracovat aj s rodinou-to tiez nechcem,aj s tym psychiatrom-ze treba nasadit lieky:-(a ze budem tvrdy oriesok:-Duvidime,co bude.ale je to tam cudne:-)

goccia

Ewca

nevadi, ak nechces ist k psychiatrovi. zatial hlavne chodievaj k psychologicke. snad sa jej podari vysvetlit ti to tak, aby si k tomu psychiatrovi chcela ist. ale povedz jej o svojich obavach z liecby u psychiatra. zatial si super, ze si tam isla :) a neboj, vacsina ludi ma divny pocit po prvej navsteve u psychologa :)