no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
hmmmm...prečo chceš schudnúť na 55kg,veď pri tvojej výške máš váhu v poriadku...
173cm, 60,8 kg.. si pripadam ako buchta:///
moja spoluziacka rozpravala, ze je vraj normalne, ked na zaciatku priberiem hoc aj 5 kg, lebo ze sa mi zacnu formovat svaly a rozpustat tuk a ze svaly su tazsie. ona schudla za rok a pol asi 20 kg (vazila ale viac ako ja).
no a moje miery su:
- hrudnik: 92 cm
- pas: 87 cm
- brucho: 109 cm
- boky: 110 cm
- stehno: 62 cm
- rameno: 35,5 cm
to brucho, stehna a zadok sa mi moc nepacia... ale co narobim. dufam, ze cm pojdu stale len dole.
Metalica,
dnes som sa odmerala a niektore vysledky ma potesili, ine nie... Podla vahy som za 6 dni pribrala 0,5 kg, tak neviem, ako je to mozne, ked vlastne chcem schudnut. Ale co sa tyka cm, tak som schudla zo stehien a pasu (-2 cm a -1 cm). ale napr. na bruchu som pribrala (2 cm) a na ramene takisto (1,5 cm). Je to vobec mozne?
aj ja verím majka ved chodíš denne plávať:) joj keby som ja mala kde mama vraví že si dáme ožno urobiť bazén s protiprúdom, inak by sa v tom ajtak nedalo plávať.
No tak ja sa nieže obmedzujem na musli, ale berem si ho aj do školy lebo po tom niesom už hladná, po jogurte alebo ovocí som bola aj po chlebe skôr ako po hentom. No sladené nepijem nemám to rada a džúse majú kalórii toľko ako coca cola. Teraz som si kúpila ten čierny čaj ktorý sa pije pri diéte a napomáha. Raz som mala taký čaj na chudnutie, neverila som moc najprv, ale vtedy som prvý krát schudla samozrejme som sa aj obmedzovať musela nič nejde samo od seba
tak dufam Metalica, ze mi to pojde pekne dalej. centimetre vidim, ze mi ubudaju (najma z pasu). v pase som aj ja stihla, len mam vacsie brusko, zadok a stehna... tak verim, ze sa mi to podari :o)
ja poznám tri základné pravidlá chudnutia 1.na ranajky mozes zjest hocico na co más chut a hlavne sa neobmedzovat na nejaké musli alebo ranajky vynechávat ako to vacsina ludi robieva pijes taktiez podla chuti najlepsie su stopercentné dzusy 2. na obed jes o nieco menej nez na ranajky nic mastné ani moc sladké pijes len cistu vodu ziadne minerálky ani sladené napoje
3. na veceru teda vcasnú veceru ktorú musís zjest este pred piatou si dás jablko prípadne salat alebo nejakú zeleninu pijes cistu vodu, po piatej hodine uz nic nejes
fú to ti ja majka neviem povedať vôbec. Ja chudnem teraz už viac než rok a za ten čas som schudla dokopy 6 kilov a centimetre sa celkom pekne zmenili hlavne okolo bokov a brucho no stehná a lýtka budem mať vždy hrubšie čo už zmierila som sa že nezapnem hociktoré čižmy vysoké ktoré sa mi páčia ale zdá sa mi že radšej trochu viac budem mať na nohách ako na bruchu kde to fakt nieje pekné:D bruško som spokojná a v páse som chudá dosť no a hrudník ten sa mi nemusí zmenšovať ten je dobre:D
Neviem možno v lete ti to pôjde lepšie mne práveže v zime to ide lepšie ale v lete dennodenne behám vlastne aj uvidím....držím palce samozrejme aj ostatným kočkám:))