no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk
čo papáte?
Tak dnes doobeda activia + 2 hrušky .... okolo 4 obed v podobe hustej polievky s cestovinou ,krevetami ,ale nie smotanovej ..taka pikantno kysla,čínska ... a už mám za sebou aj večeru .. 3 mandarinky.A spalovac tukov,nakolko idem na hodinu cvicit(jumping).Ale zajtra musim este menej,pretoze si potrebujem vyformovat postavu za dost kratku dobu ... fuuuuuuu :)) DRZIM vsetkym palce Novy rok Nove telo ;)
ked mam ja chut na sladke, tak si dam, ale len kusok. povacsinou nemavam nejake navaly zravosti na sladke. totiz sladke si dam a preto tieto navaly nemavam. sladke si dam doobeda, ked idem z plavania (kamaratka, ktora dost schudla mi povedala, ze jej trener jej takto doporucuje dodat energiu, ktoru vydala pri cviceni). no a ak chcem nahodou poobede sladkost (napr. kocku cokolady), tak si ju dam ku kave, ale to si dam malokedy. povacsinou mi ta sladkost po plavani staci. ale samozrejme, zjem ju iba vtedy, ked idem plavat (co sa deje kazdy den zatial...).
no len sa opovaz hladovat, to je to najhorsie co mozes urobit
no tak potom dobre:) doobeda si dopraj vlociek kolko len chces:) ja som bola chocoholik a riadny, ale ked som zacala sportovat, zmenil sa mi pohlad aj na stravu.. a nevravim ze nemam dni, ked by som za sladke nevrazdila, ale nejak som si zvykla...ked mas chut na sladke, daj si ovocie, alebo nejake sladke musli, alebo hoc aj kus horkej cokolady, neumiera sa z toho.
cinni ved na večeru nie to už by sa mi aj snívalo s tým, normálne na raňajky, do školy ked máme veľa hodín a dakedy ako olovrant ked mám hlad. A počujte, ked máte chuť na sladké tak čo robíte? tie vločky si dáte či normálne si dáte aj čokoládu? neviem čo s tým ked ma poobede väčšinou pochytí na sladké tak riadne
na ranajky je to fajn, ale na veceru velmi nie.. teda, tym co nechcu chudnut, je to jedno,.. A aby ste pochopili,.. je rozdiel 100g v surovom a uvarenom stave. Je to ako s cestovinami,..ked mas 200g sacok, uvaris z neho kilo,alebo kolko,ja neviem... A nie, tie info o vlockach sa mi neprisnili, mam to od odbornikov na stravu. Ale tak bola to dobre mienena rada, pre mna za mna jedzte co chcete :)) ja som kedysi pravidelne na veceru jedla kasu z ovsenych vlociek a verte mi, neschudla som z toho:)