Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

čo papáte?

Príspevok v téme: čo papáte?
MetallicA

no tak chcela by som sa spýtať všetkých (hlavne dievok) čo papáte pretože mne nie a nie schudnúť trošku by som to chudnutie chcela zrýchliť lebo mi to je pomalé nato že sa dosť zdravo stravujem, sladké len nutne prehrešky semtam mám a ajtak cvičím každý večer. Tie čo chodíte do školy čo si berete? mne je to ťažké prispôsobiť hlavne ked máme 8 hodín. 4O jedávate tak na večeru?
------------------------
Správna výživa, životospráva www.zdravie.sk

majka__

no ano, zaplavam teraz viacej. na zaciatku som zaplavala 750 m za hodinu a teraz 1 km. za ako dlho by som podla teba mohla schudnut takych 10-15 kg? do leta pri takomto tempe mam sancu v podstate? dnes som objavila pekne nohavice, ibaze velkost "L". moja velkost pred chudnutim bola "XL". tak by som si ich rada kupila. uf, dufam, ze nepolavim (ani pocas skoly) a budem pekne chudnut...

MetallicA

nie nie len na začiatku:D a neplávaš trošku viac ako na začiatku? možno z toho alebo si preťažená v poslednom čase neviem ja som a preto som skoro týždeň necvičila dnes už musím:D

majka__

ja som dnes si dala na obed vyprazanu rybu (vyprazane som jedla po velmi dlhom case). s mamkou sme boli velmi hladne, ked sme prisli z plavania a tak sme sa rozhodli pre tuto rychlejsiu formu obeda :o). ale citim sa dobre, len ma posledny den alebo dva dost bolia svaly... vzdy len ku veceru. mozno je to svalovka, ale ved svalovka nebyva len na zaciatku?

MetallicA

fú to znie dobre s tými paradajkami ozaj teda aj cibulou dákou ešte udusenou:D no ale dneská som už nemohla som si dala na raňajky šalát trošku a kúsok vianočky, a potom na obed syrovú buchtu, halušky s kapustou a jeden špic likérový no tak večera bude veľmi chudá musieť byť no:D

majka__

Metalica,
ja som si dala naposledy brokolicu len tak uvarenu v slanej vode. Ale mala som to ako prilohu ku dusenemu masku.

Kitykaty,
znie to dobre, tak si to mozno spravim niekedy - treba trosku obmenu v jedalnom listku :o)

kitykaty

Hocijake cestoviny,vacsinou spiralky alebo spagety, tuniaka v oleji- kusky, ale ten olej trochu vymackam odtial, alebo tuniaka v rajcinovej omacke, olivy, kusky rajcin, obcas kukurica, navrch trocha syra postruham. mne to velmi chuti, hlavne ked je tuniak v rajcinovej omacke, mnam, asi si zajtra spravim.
ja mam 158cm a 54 kg. mavala som tych 49-50 a pred troma rokmi 70

MetallicA

počujte neviete čo s brokolicou spraviť také niečo diétnejšie zdravšie? na cestoviny zapekané už nemám chuť na dáky iný spôsob či so zemiakmi alebo poznáte ešte dáky dobrý recept? no takže väčšina tu papá vločky na raňajky mne to tiež chutí a aj do školy sa mi to páči brávať:)) držím vám palce kočany v pokračovaní diéty:)

majka__

ja vazim 81,5 kg a mam 178 cm.

kitikaty: zaujali ma tie cestoviny s tuniakom. ako ich robis? lebo ja si iba urobim napr. spagety a na to dam morcadellu alebo makarony s paradajkovym pretlakom. videla som v jednej brozurke recept na cestovinovy salat s tuniakom a vyzeral chutne. tak si ho mozno urobim vramci obeda niekedy.

kitykaty

ahojte kocky, tak ja som jedavala kazde rano zapekane musli - viem, su plne cukru ale telo cukor tiez potrebuje, s nejakym jozurtom alebo mliekom, k tomu nesku s cukrom a mliekom. obed bol vacsinou kuracie maso s ryzou, cestoviny so zeleninou alebo tuniakove, alebo len s nastruhanym syrom, ked som bola vyplata, kupovala som si celozrnne cestoviny. alebo som mavala na obec fracuzke zemiaky, 4 kusky celozrnneho toustoveho chleba s maslom, aj so sunkou ked bola doma, roznymi domacimi natierkami,zeleninou. na veceru to, co na obed. denne musli tycinku, liter bylinoveho caju, flasa mineralky. nejake jablcko,o 17 som jedla naposledy, vecer pol hodina cvicenia. raz za tyzden padla aj nejaka cokoladka, alebo horalka, mila. schudla som krasne, za rok nejakych 18 kg. to bolo pred dvoma- troma rokmi. za tie tri roky som uz nejak na seba kaslala, po 17 stale nejedavam, len som prestala cvicit,a zvykla si na sladenu vodu. pribrala som asi 4 kg, tak znovu nabehujem na stary rezim, tie kila do leta dam dole. drzim vam palce, hlavne nevylucte uplne cukor. a nepite sladene vody- kofoly alebo tak, su to zbytocne kalorie